Rynkeguide: Undgå rynker i 2021

øjne rynker i ansigtet

Der er mange, der forbinder det, at man kommer op i alderen med rynker i ansigtet. Det at man med alderen får flere rynker, det kan på sin vis være korrekt.

Men rynker er faktisk ikke et spørgsmål om alder, da det kommer helt naturligt alt efter, hvordan vores kroppe og hud ældes. Der sker det, at vores hud med årene ikke vil være nær så spændstig og fast, som den i tidernes morgen har været.

Når din hud begynder at miste sin spændstighed og elasticitet, vil du opleve, at huden vil begynde at danne rynker i ansigtet.

Hvor opstår rynker?

Rynker er helt naturlige og svære at komme uden om, da de dannes, desto mere vi bruger hudens elasticitet. Det kan f.eks. være, når vi smiler, hæver øjenbrynene, taler eller generelt bruger vores mimik i ansigtet. Her vil vi helt naturligt slide på hudens spændstighed og elasticitet. Derfor ser du blandt andet også, at rigtig mange mænd og kvinder typisk får smilerynker omkring øjnene. 

Der er dog forskel på, hvornår man begynder at få rynker ud fra ens hudtype. Hvis du er lys i huden og har lav pigmentmængde, vil du hurtigere se de fine eller grove rynker, der danner sig på din hud i ansigtet. Det vil sige, at du er lys i huden og har sværere ved at få farve eller blive brun, når du er ude i solen. 

Der er også andre ting, som kan bidrage til at fremskynde rynker i huden. Der kan naturligvis være noget arveligt, som går igen fra ens forældre eller andre i familien. Det kan også være dårlige vaner som f.eks. rygning eller solbadning. Rygning ødelægger dine meget fine blodårer i ansigtet og kroppen, hvilket giver flere rynker end dem, som ikke ryger. Når du solbader eller tager sol i et solarie, er UV-strålerne med til at fortynde din hud ved de forandringer, der opstår.

Typiske steder du får rynker i ansigtet:

Rynker i panden

Det er meget normalt, at den måde vi bruger huden i ansigtet på, giver naturlige fine rynker. Her vil du blandt andet opleve, at de fleste får rynker i panden som det første. Det sker typisk for dig, som har en løsere hud i panden, hvis du bekymrer dig meget eller når du hæver øjenbrynene. 

Rynker under øjnene

Rynker under øjnene kommer typisk, hvis du har en tyndere og mere sensitiv hud under øjnene. Det kan også være, hvis du blinker meget.

Rynker ved munden

Rynker ved munden kommer ved at smile meget, eller ved at have store bevægelser, når du snakker. Typisk vil det komme til udtryk ved mundvigen. Hvis du ryger eller har tørre læber, vil rynkerne danne sig hurtigere omkring dine læber. 

Rynker ved halsen

Vi bevæger vores hoved meget i løbet af en dag. Her vil du opleve, at huden bliver mere løs med tiden, og i takt med at du tager mere på. Det er typisk her, vi slider mest på huden, hvorfor det også er her, vi ser fine linjer eller flest rynker med tiden. 

Vi anbefaler Fillerina mod rynker.

Når det kommer til rynker, så kan du som forbruger vælge at gøre flere ting. Vi anbefaler altid naturlige løsninger, hvilket er årsagen til at vi vil anbefale dig Fillerina.

Se mere her

Hvad er Fillerina?

Fillerina er løsningen for dig, som vil forebygge eller bekæmpe de kedelige rynker i ansigtet. Det er den ideelle løsning for dig, som ikke ønsker at få sprøjtet noget ind under din hud.

Fillerina arbejder i stedet med huden udefra og arbejder sig naturligt ind. Det er en sammensætning bestående af molekyler fra seks forskellige hyaluronsyrer. Det at den er rig på hyaluronsyrer gør, at du får det, som huden har behov for på en naturlig måde, så den kan opretholde sin spændstighed og dermed blive genopfrisket.

Ved at anvende Fillerina til din hud, vil du opleve, at det vil mindske og reducere fine linjer og rynker i hele ansigtet. Du er dermed med til at påvirke og forebygge din aldring af huden, så den forbliver frisk og sund i længere tid. 

Hvordan virker Fillerina?

Fillerina er en medicin til huden ved, at den er rig på hyaluronsyrer. Når du derfor får det på huden, vil du mærke og se, hvordan den naturligt arbejder sig udefra og ind i din hud.

Her vil de seks forskellige hyaluronsyrer binde sig til vand og væske i din hud, så den får ny og frisk energi. Det vil din hud takke dig for, da du med tiden vil kunne reducere de fine linjer og rynker, der ellers ville være kommet i ansigtet.

Det kan også være aktuelt at starte på Fillerina, hvis du ikke har rynker endnu, men kan se at de langsomt er på vej. Dermed opretholder du nemmere dine flotte, glatte og sunde hud i længere tid. Fillerina er dermed en kur til din hud, der tilfører fugt, fylde og friskhed, så den forbliver fast og spændstig. 

Det er udelukkende en løsning for dig, som ikke ønsker at på kompromis med kvalitet og effekten af dens virkning. Måden Fillerina differentierer sig på fra andre løsninger, hvor du får sprøjtet noget ind i huden er, at de forskellige mængder og størrelser af hyaluronsyrer trænger sig ned i et dybere lag af din hud på en naturlig måde. 

Sådan giver du din hud en Fillerina-kur

Hvis du overvejer at starte på en Fillerina-kur, har vi her lavet en lille guide til, hvordan du selv kan bruge den derhjemme. Det er en løsning, som er perfekt til dig, som har en travl hverdag og dermed ikke har tid til at besøge en skønhedsklinik.

Det er også den ideelle løsning for dig, som går op i dig selv og som ønsker at passe på din sunde hud. Hvis du allerede oplever, at du får fine eller grove rynker i huden, vil en Fillerina-kur kunne hjælpe din hud med at reducere eller mindske nogle af de rynker og forebygge de kommende rynker.

Hvad skal du være opmærksom på inden du starter på Fillerina-kuren?

I og med at Fillerina er rig på hyaluronsyrer, skal du være opmærksom på, at de optager utrolig meget vand og væske fra kroppen. Hvis du derfor ikke har fået nok at drikke i løbet af dagen, kan det opleves som at blive dehydreret og tør i huden.

Det vil i værste fald betyde, at din hud begynder at skalle, hvis du slet ikke har drukket vand i løbet af dagen. Vi anbefaler derfor, at du drikker to glas vand, inden du begynder på Fillerina-kuren.

Grunden til at du også skal huske at drikke vand er, at du oplever den bedste effekt, hvis der er tilstrækkeligt med vand og væske i kroppen. Hyaluronsyrerne skaber den bedste fugt og fylde, hvis du er hydreret. 

Trin 1: Påfør Fillerina gel

Når du vil starte på en Fillerina-kur, er det vigtigt, at du har renset dit ansigt og særligt i det område, hvor du vil påføre Fillerina gelen. Når du påfører gelen, skal du huske at bruge præcisionsapplikationen, som følger med i pakken.

Her skal du kun påføre gelen i de linjer og områder, hvor du ønsker at reducere og mindske rynker. Det kan f.eks. være under øjnene, omkring dine læber eller ved kindbenene. 

Sørg for at trække ca. 1-2 ml gel op i applikationen. Når du har påført gelen, skal du helst lade det sidde i mindst 10 minutter. Det er for, at du får den bedste virkning og effekt af gelen. Det skal have tid til at arbejde sig naturligt ind i huden og binde sig til dine væsker under huden.

Sørg for ikke at røre ved gelen eller massere det ind i huden. Det arbejder bedst af sig selv. Du kan mærke, at det arbejder sig ind i huden ved, at det prikker en smule. 

OBS: Hvis der er overskydende gel på huden, vil det vise som noget fnullerlignende barberskum, som du bare kan fjerne med fingrene. Her kan du bare anvende mindre gel næste gang for at undgå dette. 

Trin 2: Påfør Nourishing Serum

Her skal du vente 10 minutter, før du må påføre det næste, som er Nourishing Serum. Det skal gøres på helt nøjagtige samme måde med præcisionsapplikationen, som du gjorde ved Fillerina Gel. 

Nourishing Serum vil gå ind og fugte huden og nære det område, som du ønsker at behandle. Hvis du i forvejen har en fedtet eller fugtig hud, kan du med fordel springe dette trin over. Det har klart den bedste effekt på dig, som har en tør hud. 

Sådan får du den bedste effekt

Der er sjældent en hudtype, der er ens. Der vil derfor ud fra vores forskellige hudtyper og tilstande være forskel på det resultat, som du kan forvente af en Fillerina kur. Der vil også være forskel på, hvor i aldringsprocessen vores hud er, hvilket giver forskellige resultater.

Derfor er vores anbefaling, at du anvender Fillerina-kuren mindst 2-3 gange årligt, for at få det bedste resultat. Hvis du samtidig supplerer med de forskellige Fillerina cremer til ansigtet, vil du øge effekten og bedre kunne vedligeholde de flotte resultater.

Det skyldes, at der er et højt indhold af hyaluronsyrer i deres dagcreme, natcreme og cremer, der er til at fugte øjne og læber med. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *