Viser alle 6 resultater

Solcreme


Sund pleje til huden, på de solrige dage, er et must i enhver hudpleje. Natursmuk har derfor særlig udvalgt en række produkter, som skal passe ekstra godt på din hud. Solcreme er nemlig med til at booste hudens forsvar mod sol-fremkaldte aldringstegn.

Vi har håndplukket solcremer, som er fugtgivende og som føles ultralette på huden. Det betyder også, at du ikke vil opleve, at din hud ikke efterlades fedtet. Hvis du, ligesom os, elsker makeup, så vil du stadig opleve en flot finish, selv med en solcreme på. Vi prøver at køre nogle af sommerens bedste solcreme tilbud for at beskytte dig mod solens stråler med gode produkter.

Beskyt din hud med en god solcreme

Selvom solen er en af de vigtigste kilder til D-vitamin, så indeholder solen også UVA- og UVB-stråler.

UV-stråler kan forårsage solskoldninger, pigmentpletter på huden, tidligere aldring af huden og i værste fald medvirke til at fremkalde hudkræft. Glem derfor ikke en god solcreme, hvis du skal på ferie sydpå eller pakke til sommervarmen i Danmark.

En solcreme kan blive din bedste rejsemakker, da den både holder din hud fugtig, lækker og beskytter dig hele dagen igennem mod solens farlige UV-stråler.

Ved at bruge solcreme undgår du også at blive solskoldet. Der kan derfor ikke være nogle undskyldninger for ikke at have en solcreme med i tasken.

Solcremer der er rige på økologiske ingredienser

Hos Natursmuk går vi op i at tilbyde et sortiment af solcremer, der ikke indeholder skadelige kemikalier eller andre ingredienser, der kan være til gene for din hud.

Gå derfor på opdagelse i vores lille univers af solcremer af høj kvalitet. Vores solcremer indeholder over 70 % økologisk certificerede ingredienser.

Pssst. Vi anbefaler at smøre sig godt ind i solcreme, når UV-indekset er over 3.

Sådan vælger du en solcreme med den rette faktor

En god solcreme kræver, at du er opmærksom på en række faktorer med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Først og fremmest er det essentielle ved en god solcreme, at den beskytter dig mod solens varme og UV-stråler.

Du skal derfor kigge efter den aktuelle solfaktor. Her anbefaler vi klart at vælge solfaktor 30, uanset om du befinder dig i Danmark eller i de varmere lande sydpå. På denne måde er du beskyttet mod et evt. højere UV-indeks.

Desto højere solfaktor du bruger på din krop, jo længere tid vil din hud være beskyttet mod solens UV-stråler. Det vil sige, at du med solfaktor 30 fremfor solfaktor 15, vil du kunne klare at være i solen i dobbelt så mange timer.

Bliv klar til sommervarmen med en solcreme af høj kvalitet

Hos Natursmuk vurderer og tester vi nøje alle vores produkter gennem en længere periode, før de bliver en del af vores sortiment for dig. Vi stiller utrolig høje krav og standarder for alle vores leverandører og samarbejdspartnere.

Vi ønsker kun at tilbyde dig nogle af de bedste solcremer på markedet, som tager udgangspunkt i pleje din hud, så den forbliver sund og naturlig. Du finder derfor ikke skadelige ingredienser, parfume eller parabener i alle vores produkter.

Ønsker du professionel vejledning til at vælge den rette solcreme for dig?

Der er mange forskellige varianter af solcreme på markedet i dag. Det kan derfor være en jungle at finde frem til, hvad der vil være det bedste og mest lækre for din hud.

Vi har derfor sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der vil sidde klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning i vores håndplukkede udvalg af solcreme til dit ansigt og krop.

Her tager vi udgangspunkt i, hvor du skal rejse hen, hvilken solfaktor der bør dække dit behov samt dit ønske om at fastholde en flot makeup, selvom du bruger solcreme.

Helt ekstraordinært tilbyder Natursmuk professionel vejledning og sparring med vores indehaver, der er lægeeksamineret kosmetolog.

Du kan kontakte hende direkte på tlf. 26 24 16 75 eller pr. mail kontakt@natursmuk.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.