Spraytan i Aarhus

Hos Natursmuk er det erfarne og professionelle behandlere som udfører en personlig spraytan, dvs. det er en person, som sprayer væsken på. Efter kun én behandling vil du opnå en flot solbrun farve, som hvis du havde været sydpå. Farven holder i 5-10 dage og behandlingen er fuldstændig ufarlig.

Prisen for spraytan skal være noget, som alle de kan være med til. Derfor finder du på Natursmuk kun en rimelig spraytan pris, som giver det flotte og naturlige udtryk, som du er på udkig efter.

Klik her og book tid

Vores behandler

Behandlingstid: 15 min.
Pris: 275,00 kr

Få en naturlig smuk brun hud uden skadelige ingredienser. økologisk, Fri for parabener, parfumer og alkohol.

Hele kroppen & ansigtet bliver sprayet, og holder 7-10 dage alt efter hvor meget man træner, svømmer, sveder.

Før en spraytan:

  • Gå i bad og eksfolier / skrub huden godt dagen før din spraytan, så fjernes alle de døde hudceller og din spraytan vil holde længere.
  • Hårfjerning (voks / barbering) må gøres op til 24 timer før en spraytan aftale.
  • Undgå at påføre makeup, deodorant og andre hudpleje produkter inden din spraytan aftale, og påfør ikke bodylotion 12 timer før din spraytan aftale, da dette vil skabe en barriere for din spraytan farve.
  • Bær eller medbring mørkt løstsiddende tøj og undgå stropper og tætsiddende tøj.

Behandlingstid: 15 min.
Pris: 475 kr

Før behandlingen

For at opnå det bedste resultat skal du peele huden dagen inden, du kan også gøre det om morgenen inden behandlingen. Du kan bruge en god bodyscrub eller handske til at peele huden med. Det er vigtigt, at du skrubber huden over hele kroppen, også med håndklædet bagefter. Undgå at bruge deodorant, bodylotion & makeup på behandlingsdagen. Det flotteste resultat opnås med helt ren og tør hud. Hårfjerning voks/barbering må gøres op til 24 timer før din behandling.

Medbring gerne mørkt løstsiddende tøj til efter behandlingen.

Efter din spraytan

  • Vent 6-8 timer med at bade efter din spraytan. Overskudsfarven skylles af, og du vil se det endelige resultat af din spraytan. Indtil du har været i bad kan farven se ujævn ud, det er helt normalt. Farven bliver flot og ensartet efter bad.
  • Undgå i mellemtiden at komme hænderne i vand og gøre din hud våd, da dette vil påvirke udviklingen af din spraytan.
  • Du må ikke vokse/barbere i 24 timer efter din spraytan, da det vil fjerne det øverste døde hudlag og dermed også din spraytanfarve
  • Vi anbefaler at påføre bodylotion i dagene efter spraytan, da dette vil forbedre samt vedligeholde din farve, vi har et stort udvalg at lækre fugtgivende bodylotions & krops olier hos Natursmuk.

Hvordan foregår en spraytan behandling?

Alle spraytan væsker, vi anvender, efterlader huden blød og fugtmættet, og de er allergivenlige fri for og skadelige parabener. En professionel behandler sprayer hele kroppen over med tan væsken, der indeholder DHA. Tan væsken bliver påført med en professionelt airbrush.

Påføringen foregår med en professionel sprøjte med en fin forstøvning. Det er denne forstøvning, der gør det muligt at påføre farven jævnt med et naturligt udseende. Du bestemmer selv om du vil stå helt uden tøj på, eller beholde dine egne trusser på. Du får udleveret et på engangs trusser. Det er en fordel af tage mørkt undertøj på, da farven smitter af indtil du har været i bad. Tøjet tager ikke skade og farven går af i vask.

Inden behandlingen påføres barrierecreme på negle og håndflader, tær og albuer. Bruges der ikke barrierecreme, risikerer man, at negle bliver gule, og denne misfarvning er meget svær at fjerne. Vi har et stort udvalg af farvetoner, så vi sammen kan finde den farve som passer til din hudtype og dine ønsker.

Behandlingen tilbydes både til mænd & kvinder.

Kvinde får spraytan i Aarhus