FARVE AF VIPPER OG BRYN AARHUS

* Vi specialblander farver til bryn og vipper efter dine ønsker.

Klik her og book tid

Farvning af vipper

Farvning af vipper er for dig, der ønsker et naturligt look, dine vipper vil fremstå længere og fremhæve dine øjne. Vipperne kan farves i sort, blåsort, eller brun.

Farvning af vipper er ofte ønsket hos kunder der ønsker at bruge mindre makeup, som mascara, eller synes at det giver et mere naturligt look.

Farvning af bryn

Dine bryn er et af de vigtigste elementer i ens ansigt, da det er med til at kreere en helhed og samle ansigtet, men også forme ansigtet.

Brynene kan farves i sort, mørkebrun, lysebrun eller grå/grafit. Vi finder sammen frem til den rigtige farve hvad end du ønsker mørke bryn eller ej. Efter farvning kan vi rette dine bryn med hardwax & pincet.

Velrettede og farvede bryn kan gøre en kæmpe forskel for dit ansigt. Vi finder sammen den bedste form til dine bryn, så brynene passer til dit ansigt.

Holdbarhed for dine bryn og vipper

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det gælder hårfarve. Det er som regel gældende at farven holder i 3-4 uger. Hvis du ofte er udsat for klor, saltvand og sol, så kan det få betydning for holdbarheden af farven. Hårets struktur, tørhedsgrad og farvepigmenter er også med til at påvirke resultatet og holdbarheden, som dermed kan variere fra person til person.

Vores vipper og bryn behandlinger

Behandlingstid: 15 min.
Pris: 180,00 kr

Behandlingstid: 30 min.
Pris: 375,00 kr

Behandlingstid: 30 min.
Pris: 275,00 kr

Farve af vipper og øjenbryn