Viser alle 7 resultater

Læber


Vi oplever, at det er blevet mere og mere populært at fremhæve sine smukke og flotte læber.

Hos Natursmuk har vi derfor også håndplukket en række af de bedste produkter til dig, som ønsker læber med mere volumen og fylde.

Det er meget normalt, at man med alderen mister den naturlige fylde i sine læber. Omvendt så er det også langt fra alle, som naturligt har læber, med lige den fylde, de ønsker.

Du har nu mulighed for at fremhæve din læber på en naturlig og skånsom måde. Ved at benytte dig af vores fillers til læber, får du et effektivt resultat - uden brug af nåle - der efterlader din læber mere fyldige allerede efter få behandlinger.

Vil du have forstørret læber med Botox, så skal du estimere en pris på omkring 3000 kr. inkl. moms. Det er meget dyrere end naturlig læbe filler.

Når det kommer til naturlig læbe filler pris, så skal du ikke bekymre dig, da naturlig filler priser er ganske fornuftige, som ligger mellem 300 kr. og 600 kr. !

På vores side har vi selvfølgelig også samlet veganske læbebalsammer til dig, som vil forkæle dine læber med ekstra pleje.

Sådan vælger du den rette læbepleje til dine læber

For at vælge den rette læbepleje til dine læber, kræver det, at du er opmærksom på flere forskellige ting.

Først og fremmest er det vigtigt at overveje, hvad der skal til for at dække dine behov ift. læbepleje. Det er her en fordel at mærke efter, om dine læber er tørre, afskallede eller har tendens til at sprække.

Dernæst er det vigtigt at se på, hvor meget dine læber har behov for fugt, lindring, styrke, solbeskyttelse eller behandling. Ved at vælge læbepleje ud fra disse overvejelser, kan du opleve altid at have læber, der er velplejede og sunde.

Når det kommer til fillers, varierer de bl.a. i koncentrationsstyrke. Du kan derfor også vælge produkter ud fra, hvad din hud har behov for.

Udover at tilføre fylde og volumen til dine læber, så reducerer de også ældningstegn omkring læberne.

Er du i tvivl om, hvilken filler du skal bruge, kan du med fordel kontakte os hos Natursmuk.

Med en baggrund som lægeeksamineret kosmetolog, kan jeg tilbyde dig professionel rådgivning og vejledning.

Hvorfor bør du vælge fillers til dine læber?

For dig der er i tvivl om, hvad en filler egentlig indeholder, kan vi trygt informere dig om, at det er en gel til læberne. Gelen har til formål at give din læber en øget volumen samt reducere rynker og linjer omkring læberne.

Med vores udvalg af fillers kan du altså få udlignet asymmetrien i læberne og give dem en mere naturlig volumen, der holder i længere tid.

Hos Natursmuk udvælger vi meget nøje vores udvalg af fillers til læberne. Vi tester blandt andet produkterne i en længere periode og på flere testpersoner, forinden vi godkender produktet.

Fillerina er en yderst veldokumenteret filler, som bruges til reduktion af rynker og linjer samt til at øge volumen på læberne, naturligt.

Fillerina har udviklet fillers, som er særligt velegnet til læberne, og som har en langvarig effekt. Da det er en gel, der smøres ud på læberne og trænger ind i huden, vil du efter behandlingen fortsat have en naturlig følelse og blødhed.

Kan man få permanent større læber?

Det korte svar er desværre nej, da man på nuværende tidspunkt ikke har mulighed for at få lavet større læber permanent. Dog har Fillerina en langtidseffekt, og vil naturligt blive nedbrudt af kroppen.

Bestil din konsultation hos Natursmuk

Hos Natursmuk værner vi om vores ekspertise og faglighed. Vi tilbyder derfor alle kunder en online konsultation, eller en personlig samtale per telefon, hvor der er plads til at tale alle dine spørgsmål igennem.

Her går vi også ind og taler om de forventninger, du kan have til dine resultater, samt hvilken filler vi vil anbefale for dine læber.

Vi glæder os til at høre fra dig!