Viser alle 3 resultater

Øjenvippe Serum


Er du på jagt efter lange og kraftige vipper i hverdagen, som fremmer dine flotte øjne. Måske er du færdig med at bruge flaske vipper og ønsker at bruge en serum med aktive ingredienser, der giver dine øjenvipper et helt nut look. Så er du havnet på den rette side.

Øjenvippeserum er kommer utrolig langt i dag med fantastiske resultater og kan være vejen til lange øjenvipper for dig. Øjenvippeserum er ikke noget fupnummer. Det virker faktisk og gør dine vipper længere, fyldigere og styrker vipperne.

Serum plejer dine vipper

Vippeserum med det aktive stof kan pleje dine vipper, som kan hjælpe dem med at gøre dem længere og fyldigere. Serum til øjenvipper kom til ved at tilfælde. Det var et middel til noget andet, men man fandt ud af at bivirkningen at serummet kunne give længere vipper til brugerne af det.

Ved at påføre serummet kunne brugerens øjenvipper blive længere.

Hvordan bruges en typisk øjenvippe serum?

Øjenvippeserum tager tid før det virker. Mange serum til dine øjenvipper tager 6, 8 uger og op til 16 uger før du ser et resultat viser sig og du fornemmer at du har fået fyldigere vipper. Det anbefales ofte at påføre vippe serum én gang dagligt og gerne om aftenen, så det kan få lov til at virke lige præcis, som det serummet ingredienser skal uden, at du selv forstyrer det valgte vippe serum.

Vippeserum påføres typisk langs vippekanten. Vær opmærksom på mængden som du påfører, da dette kan være svært. Det er svært, da produkterne typisk er gennemsigtigt. Naviger derfor efter det fugtige skær, som fugten fra en vippeserum vil gengive på huden.