Viser alle 16 resultater

-40%
Original price was: kr. 80,00.Current price is: kr. 48,00.
-40%
Original price was: kr. 180,00.Current price is: kr. 108,00.
kr. 199,00
kr. 169,00
-40%
Original price was: kr. 180,00.Current price is: kr. 108,00.
kr. 300,00
kr. 380,00

Lernberger & Stafsing

Lernberger & Stafsing er et svensk hud- og hårplejebrand, som kompromisløst udvikler produktserier til professionelle og private, der ønsker kvalitet udover det sædvanlige. Det er derfor ikke så underligt, at de er et anerkendt og succesfuldt brand verden over.

Produkter fra Lernberger & Stafsing produkter er kendt for at være effektive og resultatgivende, samtidig med at de er skånsomme for din hud, hår og miljøet.

Hvad er historien bag Lernberger & Stafsing?

Lernberger & Stafsing blev stiftet tilbage i 2011 med fokus på bæredygtighed. De havde en klar ambition om at skabe bæredygtige produkter, der henvender sig til dig, som ønsker at forkæle dig selv med det bedste af det bedste. Derfor er brandet ikke gået på kompromis med kvaliteten af de ingredienser, der er blevet brugt i samtlige af deres produkter.

De to svenske stiftere bag Lernberger & Stafsing er ingen andre end Patrik Lernberger og Mattias Stafsing. De har i dag mere end 20 års ekspertise og erfaring med professionel styling og makeup.

De er kendt over hele verden for at udvikle revolutionerende hud- og hårplejeprodukter til de dygtigste professionelle hårstylister og makeup artister. Når du får deres produkter i hånden, vil det være tydeligt at mærke, hvordan den høje kvalitet adskiller sig markant fra andre produkter på markedet.

Hvert år afholder de to stiftere forskellige events og arrangementer inden for styling, hår og mode rundt i hele verden. Disse events er blevet utrolig populære blandt både professionelle og private forbrugere af produkterne.

Hår- og hudpleje med naturlige ekstrakter og olier

Lernberger & Stafsing har sammensat et fantastisk team af kemikere, der udelukkende tester og afprøver forskellige naturlige ekstrakter og olier for at finde de bedste og mest effektive ingredienser til din hud- og hårpleje.

De forsøger sig løbende med en række forskellige kombinationer, så de til sidst kan vælge de sammensætninger, som giver de bedste resultater. Alle hår- og hudplejeprodukter som du finder fra Lernberger & Stafsing er desuden helt frie for parabener og sulfater. I stedet har de et særligt fokus på at bruge øko-certificerede olier, så kun det bedste er repræsenteret i produkterne.

Alle produkter ved Lernberger & Stafsing fremstilles i Sverige, hvor der er strenge krav og standarder til produkterne. Du kan dog forvente, at Lernberger & Stafsing sætter baren mindst lige så højt, så du ender med lækre og bæredygtige produkter, som er effektive men samtidig skånsomme at bruge.

Når du vælger Lernberger & Stafsing får du ikke kun de bedste og mest luksuriøse produkter på markedet. Du får også et smukt udtryk på de enkelte emballager, som også afspejler sansen for selv de mindste detaljer. Der er dermed flere gode grunde til, at du skal vælge produkter fra Lernberger & Stafsing.

De bedst sælgende produkter fra Lernberger & Stafsing

Generelt sælger alle produkter fra Lernberger & Stafsing godt rundt i hele verden. Der er dog særligt to udvalgte produkter indenfor hårpleje og hudpleje, som skiller sig ud her i Danmark og Norden.

Hvis vi starter med hårpleje, så er deres lækre og bæredygtige tørshampoo Dryclean en bestseller. Det er en tørshampoo, der giver dit hår en øjeblikkelig volumen og masser af tekstur, så dit hår får helt nyt liv og udstråling.

I hudplejeserien er deres dagcreme utrolig populær, fordi den både passer til dig, som har en fedtet, tør, sart eller normal hud. Det er en fugtgivende og beskyttende dagcreme, der efterlader din hud sund, strålende og glat.