Sart hud | Kend hudtypen

En sensitiv hud fortæller ofte, at den er ude af balance. Det betyder blandt andet, at du har en hud, der lettere kan reagere på ydre påvirkninger, eller fødevarer du spiser.

Hvordan genkender jeg sart hud?

Sart hud kan typisk være opstået som et resultat af en kompromitteret hudbarriere. Du kan oftest genkende en sensitiv hud ved, at den rødmer, den er tør eller den lettere har en tendens til at skalle.

Du kan enten have en sart hud på hele kroppen eller omkring særligt sensitive områder som hagen, næsen, panden eller kinderne.

Den sarte hud, kan være særlig følsom over for varme, kulde, sol og tør luft. Her kan dårlige forbrugsvaner også spille en rolle i form af kaffe, rygning, alkohol og fedtholdigt mad.

Det er derfor vigtigt at vælge den rette hudpleje og støtte op med sunde livsstilsvaner for at skabe markante forbedringer i huden.

Når du skal vælge dine plejeprodukter, skal du være opmærksom på at udvælge dem efter, hvor meget fugt din hud skal have, samt hvor meget produkterne beskytter din hud mod solen. Her kan du med fordel overveje at vælge vores produkter med høj SPF.

Klik her og se de anbefalede produkter til sart hud

Forebyg sensitiv hud med mild og beskyttende hudpleje

Hos Natursmuk har vi sammensat en række plejeprodukter, der tager hensyn til din hudtype og sund hudpleje. Du finder derfor ingen skadelige eller giftige kemikalier i vores udvalg af plejeprodukter.

Når du prøver nye produkter, er det altid en god idé at teste på et lille stykke hud inden du bruger produktet i ansigtet. Det kan eventuelt være på underarmen eller bag øret.

Det kan særdeles have en stor betydning for din hud, hvis du har en sensitiv eller sart hud. Vores cremer og olier til den sarte hud, går ind og genopbygger og forbedrer din hud, så den bliver stærkere til at beskytte dig mod de ydre påvirkninger.

Her er det også vigtigt, at du fravælger makeup med kunstig farve eller duftstoffer. Det kan have en ødelæggende og irriterende effekt på din hud. Det kan også være med til at modarbejde din daglige hudpleje.

Book en hudkonsultation hos Natursmuk

Hvis du oplever gener, rødme eller en irritation i huden, kan det tyde på, at du har en sart eller sensitiv hud. Er du i tvivl om, hvilke produkter du kan anvende for at afhjælpe en irriteret hud, kan du med fordel kontakte vores kompetente lægeeksaminerede kosmetologer.

Her kan du frit stille spørgsmål til de forskellige hudtyper, plejeprodukterne i vores sortiment eller booke en tid til en online hudkonsultation. Her vil vi tage en professionel og dybdegående dialog med dig om din sarte hud. 

Du kan også med fordel læse vores guide til de forskellige hudtyper, hvor vi skaber et overblik over kendetegnene ved hvert enkel type.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *