Viser 1–12 af 16 resultater

DKK 349,00
+
Ikke på lager
DKK 599,00
DKK 799,00
DKK 599,00

Fillerina

Produkterne fra Fillerina

Velkommen til Fillerinas verden! Fillerina er et banebrydende schweizisk brand, der som de første har lanceret et en serie produkter til foryngrelse af din hud uden brug af injektion. Som den første samling af dermo-kosmetiske produkter på markedet til hjemmebrug er Fillerina helt sikkert kommet for at blive. Fillerina er det eneste produkt på markedet der indeholder Fillerina® seks forskellige hylauronsyrer med en kombination af store og meget små molekyler og dertil peptider, der sikrer at hylauronsyrerne trænger ned i epidermis (overhuden) og dermis (læderhuden, det mellemste lag) for at blødgøre fine linjer og rynker samt giver mere fylde til kindben og læber. Vi har sikret os at du, her på Natursmuk, finder et udvalg af de bedste produkter fra Fillerinas geniale udvalg. Hér er der noget for enhver aldersgruppe og ethvert behov.

Fillerinas serie indbefatter et væld af helt uundværlige cremer og præparater. I centrum er de essentielle gel kits med tilhørende applikator – dem kommer vi nærmere ind på senere. Desuden udbydes der forskellige typer af dagcreme, natcreme, samt øjen- og læbecreme. Cremerne har dobbelteffekt idet at de både forlænger og forbedrer effekten af filler-kurene, samt plejer og fugter huden, som akkurat traditionelle hudcremer. Produkterne til øjne og læber påføres direkte på læberne samt i området omkring øjnene, og de kan bruges om aftenen efter at du har renset dit ansigt. Det er også en god idé at drikke to glas vand inden at behandlingen påbegyndes for at være ordenligt hydreret. Resultaterne bevares i helt op til tre-fire måneder.

Uanset hvilket produkt eller hvilke produkter, du vælger, så gælder det, at Fillerinas kure er beregnet til at anvendes i 14 dage. Herefter vil du gradvist begynde at registrere forbedret resultat på rynker og ujævnheder i din hud – og på din sædvanlige volumen på kindben og læber. Fillerinas produkter er klinisk testet, og er baseret på stoffer som naturligt findes i huden. De er desuden fri for parfume og parabener. Kig videre herunder, og se, hvordan produkterne er udviklet.

Hvad er så Fillerina?

Produkterne fra Fillerina er resultatet af mange års forskning. Forskningen har fundet sted på det schweiziske laboratorie Labo

Cosprophar Suisse, der har sit hovedsæde i den midterste del af Schweitz. Resultatet af de mange års arbejde er, at laboratoriet har udviklet en serie af meget effektfulde og samtidig skånsomme produkter til hjemmebrug. Produkterne er elle baseret på tre forskellige aktive ingredienser: Det første er hyaluronsyrer, det andet er hexapeptid og det tredje kaldes for matrifull. Læs med her og se, hvad disse forskellige stoffer – som er naturlige stoffer i huden – hver især har af vigtige og gode virkninger og effekter for din hud.

Hyaluronsyrer er det mest essentielle stof i Fillerina-produkterne. Stoffet med til at opretholde hudens fugtighed, samtidig med at de hærder huden og gør den modstandsdygtig for både den indre og den ydre påvirkning. Syrerne findes også helt naturligt i kroppen, men indholdsmængden falder gradvist som vi bliver ældre. Det er det, der gør, at din hud med tiden kan blive mindre og mindre elastisk. Her hjælper Fillerinas hyaluronsyreholdige produkter til, på en næsten helt naturlig facon, at opretholde din huds gode volumen og fasthed.

Matrifull er nummer to af de tre vigtige stoffer, som er en del af Fillerinas opskrift. Matriful kan beskrives som en organisk kemisk forbindelse, der består af peptidbindinger og aminosyrer. Stoffet har den effekt, at det hjælper huden til at fornye sig. På den måde er matrifull-elementet i Fillerinas produkter fuldstændig essentielt for resultatet i din hud, der hurtigt vil få mere fylde i sine øverste lag efter brug.

Hexapeptid er det tredje stof i Fillerinas effektfulde ingredienskløver. Stoffet indeholder ligesom matrifull et antal aminosyrer (faktisk hele seks forskellige!) og det har flere forskellige essentielle funktioner. Først og fremmest er hexapeptid et stof, der er med til at regulere og katalysere transporten af vand i huden. På den måde er stoffet essentielt for at huden kan holde sig fugtig og dejligt elastisk. Derudover er stoffet medvirkende hudens vigtige produktion af proteiner.

Sammen med alle filler-produkter følger en applikator. Applikatoren er designet som en almindelig sprøjte, men med en afrundet tip. På den måde glider aggregatet nemt og behageligt henover huden uden at lave ridser eller at irritere, og du kan selv bestemme hvor i ansigtet du ønsker at behandle. Har du eksempelvis lyst til at fokusere på at udvide fylden på dine kindben, så er det dér at du fokuserer, når du bruger Fillerinas produkter.

Grad 1, 2 og 3

Fillerina-serien er arrangeret i tre trin. På den måde kan du nemt selv finde frem til de produkter, der passer til dig, præcis dér hvor du er i livet. Herunder beskriver vi grad 1, 2 og 3. Læs med!

Om grad 1- let fylde. Grad 1 er for dig, som stadig er ung. Din hud er stadig lækker, glat og elastisk, men du ønsker måske lidt ekstra fylde og fugt. Eller det kan være, at du gerne vil gerne have mere volumen til dine læber og kindben. Da passer grad 1 helt perfekt til dig.

Om grad 2 – medium fylde. Grad 3 designet til hud, som så småt er begyndt at få små linier og lette rynker. Hér hjælper Fillerinas grad 2- produkter nænsomt og næsten helt naturligt din hud er par år tilbage i tiden, til da den var lige en kende strammere og fugtigere. Dette sker ved hjælp af produkterne på dette niveaus høje koncentration af de lette og små molekyler, som let baner sig vej dybt nok i din hud til at kunne fylde den ud – fra indersiden!

Om grad 3 – kraftig fylde. Grad 3 er til dig, der ønsker en kraftig effekt. Det kan både være dig, der er ung, og som ønsker ekstra fylde til kindben og læber, og dig, der er ældre, og som ønske at udjævne linier og rynker. Hér er grad 3-produkterne med deres indhold af hudens egne naturlige stoffer et perfekt boost. Ligesom produkterne i grad 2 er grad 3’s opskrifter udgjort af særligt de mindre og lettere molekyler, der nemt glider igennem de øverste hudlag for derefter at kunne opbygge eller genopbygge din hud indefra. Husk, at efter endt behandling med grad 1,2, eller 3, er læbe- og natcremen effektive midler til at opretholde effekten i længere tid.

Rigtig god fornøjelse

Efter at have læst med her, ved du nu en hel del mere om Fillerinas koncept og metode, samt om hvilke produkter der tilbydes, og hvordan de anvendes. Vi håber, at informationen har været brugbar for dig, og at du hérfra selv kan gå videre og finde frem til præcis dén produktkombination, som du har brug for til at holde din hud frisk og ung – uden brug af injektion, og hvor og hvornår det passer dig. Vi ønsker dig rigtig god shopping!