Viser alle 7 resultater

Lycon

Når det kommer til hårvoksning, vil du altid høre Lycon blive nævnt. Lycon er i dag et af de førende brands inden for voksprodukter.

De eksisterer i dag i mere end 45 lande, og er et af de foretrukne mærker blandt professionelle skønhedsklinikker. Du finder blandt andet Lycon i nogle af de største skønhedsklinikker i Dubai, Hollywood, London, Las Vegas og mange andre steder. 

Få effektiv hårfjerning med produkter fra Lycon 

Lycon voksprodukter henvender sig til både den kvalitetsbevidste og kræsne mand og kvinde. De har et stort udvalg af voksprodukter, så der er noget for enhver smag. Lycon er særligt kendte for deres produkter og teknikker, som er blevet patenteret. Som noget unikt bliver du i stand til at fjerne hår helt ned til 1-2 mm. 

Da Lycon’s voksprodukter foregår uden strips, vil voksen stivne direkte på huden. Det betyder, at du i praksis vil kunne få fat i flere hår end ved mange andre hårfjerningsmetoder.

En anden fordel ved Lycon’s voksprodukter er, at de kan bruges til at vokse øjenbryn, ben, overlæbe eller bruges til at lave en brasiliansk voks. De kan som udgangspunkt bruges på hele kroppen. 

Testvindende produkter

Produktserien fra Lycon er testvindende, hvilket også afspejler sig i den kvalitet og ærlighed, der er i hvert enkelt produkt. Flere skønhedseksperter har derfor også rost og anerkendt Lycon’s voksprodukter, fordi de lever op til de mest strenge krav, når det kommer til kvaliteten og effekten af de produkter, der bruges til en voksbehandling. 

Lycon fremstiller voks af højeste kvalitet

Er du en professionel skønhedssalon eller privat forbruger, der på jagt efter det bedste produkt på markedet inden for voksbehandling? Så kan du med fordel vælge Lycon’s voksprodukter.

Alle produkterne er fremstillet med fin og naturlig harpiks, bivoks og ikke mindst aromaterapi-ingredienser. Det betyder dermed også, at du får de mest effektive men samtidig skånsomme resultater, der fjerner genstridige hår helt ned til 1 mm. Denne behandling er patenteret, så andre producenter på markedet ikke kan tilbyde det samme. 

En af de store fordele ved voksprodukter fra Lycon er, at du kan anvende dem under lave temperaturer. Det gør blandt andet, at de er meget milde og nemme at føre på huden.

Til forskel fra mange andre voksprodukter, så vil du opleve, at Lycon’s voksprodukter også er plejende og fugtgivende til huden. Derfor kan de også anvendes til den mest sensitive og sarte hud. Det er også en af grundene til, at flere professionelle skønhedssaloner og spahoteller vælger Lycon. 

Historien bag Lycon 

Brandet Lycon stammer fra Australien, hvor det tilbage i 1978 blev skabt af Lydia Jordane. 

Alt det hårde arbejde, som Lydia Jordane har lagt i Lycon, har i den grad båret frugt. Lycon betragtes i dag som værende det førende brand inden for voksprodukter, og hun er personligt en af de førende voksspecialister. Derfor finder du også Lycon voksprodukter hos de store og anerkendte spahoteller og skønhedssaloner rundt i hele verden.

Lycon har en stor passion for at videreudvikle og forbedre kvaliteten af deres produkter. Og som noget særligt har de eksperimenteret med spændende farver og dufte, som giver de professionelle skønhedssaloner mulighed for at sammensætte den kombination, de synes fungerer bedst for dem.