Viser alle 13 resultater

Vita Liberata: Fantastisk lugtfri selvbruner

Vita Liberata er et brand af luksus selvbruner produkter, skabt af Alyson Hogg i 2003. Brandet fører bl.a. lotion, blur, mist, foaming tan water, mousse og mere. Virksomheden startede med missionen om at skabe fantastiske high-end luksus selvbrunere, så du kan nyde en naturlig glød året rundt. Vita liberatas luksuriøse serie giver din hud glødende resultater hver gang!

Det var i Nord Irland, hvor det hele startede i 2003. Virksomheden har sidenhen vundet priser for sine produkter bl.a. ved Danish Beauty Award 2012 og bliver i dag forhandlet over hele verden.

Økologiske, naturlige og parfumefrie selvbrunere

Vita Liberata’s naturlige, økologiske og parfumefrie produkter er designet med bedste omtanke for din hud. Vita Liberata produkter indeholder DHA som er det naturlige sukkerstof fra sukkerrør. Virksomheden har formået at skabe et produkt uden den gule undertone, der kan efterlades på huden, som man kender fra andre DHA produkter. Det er med til at give huden den flotte naturlige brune farve fra selvbruneren. Vita Liberata bruger bevidst kun økologiske sukkerrør til produktionen af deres produkter, da disse ekstrakter er bedre for hunden når man ønsker en flot brun farve.

De økologiske ekstrakter gavner ligeledes huden og hjælper den på vej til at skabe en unik og naturlig glød helt uden plamager eller lignende. Produkterne fra Vita Liberata har en naturlig aftagning, som sker i løbet af nogle få dage. Godt nok er produktet parfumefri, men det betyder ikke at produktet har den normale selvbruner duft, som kan være ubehagelig. Den har fremfor en behagelig naturlig duft, som er behagelig ved påføring.

Produkterne aftager naturligt inden for få dage. Det sker da det, som alle andre selvbrunere, er et midlertidigt produkt. Du vil derfor opleve at produkterne er aftagende inden for en uges tid. Det vil være sådan uanset selvbruger grundet hudens naturligt naturlige adskillelse fra døde hudceller.