Ansigtsbehandlinger i Aarhus

Ansigtsbehandlingerne fra Amazing Space & Bioelements er inddelt i kategorierne, cleanse, classic, bioelements signature facial & bioelemets ultra detox chemical peel.

Så det er lettere for dig at finde ud af hvilken behandling, som passer til dig. Vi sammensætter og skræddersyr behandlingen ud fra hver enkelt kundes behov, ønsker og forventninger. 

Klik her og book tid

Hos Natursmuk tilbyder vi økologiske effektive og skånsomme ansigtsbehandlinger til både mænd og kvinder. Kom indenfor i vores eksklusive univers og oplev ultimative forkælelse & afslapning til krop & sjæl. Vores kosmetologer er klar til at tage godt imod dig, så du kan koble helt af og få fornyet energi og smukkere hud.

Din hud fortjener det bedste, og derfor er alle vores ansigtsbehandlinger  økologiske, og omfatter et afspændende aromaritual, afrensning og eksfoliering under urtedamp, en maske, håndmassage og cremepleje. Afslutningsvis serverer vi den skønhedsfremmende drik, Cosmofusion, der er lavet af grønne ekstrakter, vitaminer og omega 3, 6, 7 og 9.

Vores erfarne og veluddannet kosmetologer har speciale i hudproblemer som, akne, eksem, rosacea, psoriasis. Vi ser kroppen som en helhed hvor indre og ydre sundhed og skønhed hænger sammen. Vi lægger stor vægt på at vejlede dig, i at bruge de produkter som passer perfekt til dig og dit behov.

Vores ansigtsbehandlinger

Teenage behandling max 18 år.

Behandlingstid: 50 min.

Pris: 745,00 kr

Denne ansigtsbehandling er til alle hudtyper med fokus på dybderens og forfinelse af hudens porer.
Behandlingen skræddersyes, og sammensættes af udvalgte produkter fra Amazing Space som passer til din hud.

Behandlingen omfatter afrensning, peeling, grundig dybderens af urenheder maske, serum og cremepleje.

Og eventuel vejledning i produkter. 

Fire and Ice frugtsyrebehandling

Behandlingstid: 30 min.

Pris: 895,00 kr

Fire and ice behandlingen fra iS CLINICAL er en eksklusiv frugtsyrebehandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer ved at fremme fornyelsen af celler, udjævne, minimere porer og give huden ny glød.

Fire and Ice er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden samt reducere fine linjer og rynker.

Desuden er den særdeles velegnet mod akne.

Bioelements signature facial

Behandlingstid: 60 min

Pris: 1095,-

Der er ingen ansigtsbehandling, der er mere personlig til dine behov end denne. Hvert trin er en sammensmeltning af videnskab, naturlige botaniske ingredienser, aromaolier og luksuriøse teknikker tilpasset med ingredienser af klinisk styrke, der er unikt designet til at levere resultater.

Det første trin begynder med en hudanalyse så behandlingen skræddersys til din hud. Efterfulgt af opfriskende rens, eksfoliering og en tilpasset aromaterapeutisk ansigtsmassage plus en kraftfuld maske, som er målrettet dine behov, for at bringe det smukkeste frem i din hud. 

Bioelements ultra detox chemical peel

Behandlingstid: 50 min

Pris: 1295,-

Den hud, du ønsker, er under den hud, du ser. Afslør det med vores kraftfulde, detox chemical Peel. Behandlingen reducere års synlig skade og for tidlige alderstegn, pigment og ar  – uden rødme, afskalning.

Vores avancerede Chemical Peel fjerner de øverste lag af huden på et mikroskopisk niveau for straks at stramme, rense porerne, forbedre linjer og efterlade huden med en yngre, fløjlsblød følelse. De bedste resultater opnår du med en række behandlinger. Din behandler vælger mellem 3 forskellige styrker for at opfylde din huds behov hver gang.

Ansigtsbehandling med maske

HydraFacial

Giver øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater, som du både kan se og mærke efterfølgende. Med en HydraFacial får du ikke kun 1 behandling, men hele 6 behandlinger samlet i en behandling. Hydrafacial egner sig til alle hudtyper & aldre.

  • Fine linjer + rynker
  • Hudtekstur
  • Elasticitet + fasthed
  • Tilstoppet + fedtet hud
  • Ensartet hud + glød
  • Mørke pletter/Pigmentforandringer
  • Forstørrede porer

Book tid nu

Hydra facial ansigtbehandlinger

Signature

Behandlingstid: 30 min.

Pris: 1000,00 kr

HydraFacial Signature er en ansigtsbehandligen hvor vi har fokus på at rense huden grundigt, dybderense og tilføre huden masser af fugt ved hjælp af serums fyldt med antioxidanter, peptider og hyaloronsyren.

HydraFacial Signature ansigtsbehandlingen er velegnet til alle hudtyper.

HydraFacial Signatur er en ansigtsbehandlingen der øjeblikkelig skaber en sund glød, og giver dig en smuk og klar hud, uden irritation.

Det er klinisk bevist, at behandlinger med HydraFacial mindsker fine linjer, rynker og porer og mindsker talgproduktionen og urenheder, hyperpigmentering og giver en synligt smukkere hud.

Afsluttes med LED lys terapi.

En unik ansigtsbehandling som er er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt.

Age Refinement

Behandlingstid: 40 min.

Pris: 1350,00 kr

Er en Anti-aging ansigtsbehandling, som minimerer tegn på aldring og genstarter huden med en patenteret kombination af peptider.

HydraFacial Signatur Ansigtsbehandlingen udføres først, efterfulgt af DermaBuilder boost (serum).
Denne superserum er designet til effektivt at mindske fine linjer, rynker.
den ensarter hudtonen og teksturen på huden.

For at optimere effekten, anvender vi også LED lysterapi i din behandling.
LED Lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt collagen – på denne måde opnår vi også at huden bliver forynges indefra og ud.

Radiance mod pigmentpletter

Behandlingstid: 40 min.

Pris: 1350,00 kr

HydraFacial Radiance ansigtsbehandlingen anbefales til dig der har solskader (pigmentpletter) og ønsker en mere ensartet hud.

HydraFacial Signatur Ansigtsbehandling udføres først, efterfulgt af Britenol Boost (serum)
Som er specielt udviklet til at reducere solskader og pigmentpletter. Det er klinisk bevist, at Britenol efterlader huden med en frisk gød og med en mere jævn hudtone.

Behandlingen afsluttes med LED lys terapi, for yderligere at reducere synlige tegn på aldring og stinulere kollagendannelsen.

Platinium

Behandlingstid: 1 t.

Pris: 1600,00 kr

Den ultimative HydraFacial oplevelse.

Denne Behandling starter med en lymfedrænage, som hjælper med at øge cirkulationen af ​​lymfesystemet. Dette øger blodgennemstrømningen til området, hvilket bringer ilt til at understøtte cellerne og samtidig medfører frisk ren lymfe, for at genoprette hydrering, tone og fasthed i huden og eliminere toksiner.

Derefter udføres HydraFacial Age-Refinement ansigtsbehandlingen, som renser, dybderenser og fugter huden samtidig med, at vi behandler dine specifikke hudbehov med Booster (serum) tilpasset din hudtype og behov.

Denne behandling afsluttes også med LED lys terapi, for yderligere at reducere synlige tegn på aldring.

Hvordan virker behandlingen?

Rens + Peel

Bringer et nyt frisk hudlag frem, med en blid eksfoliering og beroligende rens

Eksfolier + Hydrer

Porerne renses med det blide vakuumsug, samtidig med at huden for intens fugt og pleje med den nærende fugtighedsserum.

Indslusning + Beskyt

Hudens overflade mættes med antioxidanter og peptider for at give huden et boost og give maksimal glød beskyttelse

Kun HydraFacial bruger den patenterede Vortex-teknologi til at rense, eksfoliere og hydrere.

Nærende ingredienser skaber en øjeblikkelig glød og ved gentagende behandlinger, hjælper HydraFacial behandlingen med at genoprette hudens sundhed.