Viser alle 19 resultater

Øjne


Hos Natursmuk har vi samlet et udvalg af plejende produkter til huden, så du kan holde huden omkring øjnene ekstra smuk og sund. Huden omkring vores øjne er mere sensitiv og sart end andre områder. Det kræver derfor også lidt ekstra pleje.

Vi har samlet et udvalg af lækre produkter til øjenpleje, som er valgt ud fra høje kriterier ift. deres evne til at nære huden, fugte huden og reducere aldringstegn.

Vi har selv testet og vurderet alle produkter igennem en længere periode, netop for at kunne se og mærke effekten.

Her på siden finder du blandt andet øjencremer, der er specielt udviklet til at fugtgive og opstramme huden omkring øjnene.

Hvilken øjencreme til poser under øjnene?

Hvis du ønsker at forkæle dig selv eller en du holder af med en creme eller olie til at opstramme huden omkring øjnene, er det en fordel at være opmærksom på en række faktorer forinden.

På denne måde opnår du den bedst mulige effekt og får de bedste resultater af dine plejeprodukter.

Først og fremmest er det vigtigt at kende sin hudtype. Den vurderes ud fra din alder, køn, hudens tilstand samt ydre påvirkninger.

Er du i tvivl om, hvilken hudtype du har eller måske bare hvilken øjenvippe serum som du skal vælge, kan du billigt booke en online hudkonsultation gennem hjemmesiden.

Når du kender din hudtype, skal du overveje, hvilket behov du ønsker at få afdækket ved plejeprodukter til dine øjne. Her kan du vælge produkter med henblik på at fjerne rynker så meget som muligt og reducere fine linjer eller mørke rander under øjnene.

Hvis du døjer med tør eller sart hud, kan du overveje at vælge et nærende produkt, der er fugtgivende.

Ved at vælge den helt rette øjenpleje, der matcher din hudtype og afdækker dine ønsker og behov, kan du opnå fantastiske resultater, der giver en smukkere og mere velplejet hud.

Forebyg eller mindsk aldringstegn med øjenpleje af høj kvalitet

Huden omkring dine øjne er mere sårbar og sensitiv end resten af dit ansigt. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvilken creme du bruger, og hvad den indeholder.

Uanset om din hud er sart, tør, fedtet eller rynket, kan du med fordel finde et plejeprodukt hos Natursmuk, der vil give dig synlige resultater.

Det er ikke til at undgå, at vi med alderen vil få en mere rynket hud. Elasticiteten i huden bliver nemlig mindre i takt med at kollagenniveauet falder.

Derfor anbefaler vi klart at forebygge, når det kommer til din øjenpleje fremfor at genopbygge den. De fleste af vores plejeprodukter til øjnene er uden parabener, farvestoffer eller parfume, så du giver din hud den ultimative sunde forkælelse. Skulle det være anderledes, skrives det i produktet.