Viser alle 25 resultater

Selvbruner

kr. 39,00
-25%
kr. 216,00
-25%
-25%
kr. 224,00
-25%
kr. 206,00
-25%
kr. 131,00
-25%
kr. 261,00
-25%
kr. 261,00
-25%
kr. 261,00
kr. 330,00
kr. 450,00
kr. 330,00
-30%
kr. 231,00
-30%
kr. 231,00
kr. 399,00
kr. 280,00
kr. 430,00
kr. 430,00


Hvis du går og drømmer om at bevare den solbrune kulør, er du komme til det helt rette sted. Med et udvalg nogle af de bedste selvbrunere på markedet, er du sikret den bedste effekt og kvalitet.

En god selvbruner er en smart og effektiv vej til at bevare den flotte kulør hele året rundt.

Ved at bruge selvbruner skåner du dig selv for de bivirkninger, du kan få ved at gå i solarie eller fra solens UV-stråler. Det er dermed en sundere måde, du kan få en lækker solbrun farve på kroppen.

Du kan også tage forskud på sommergløden med vores selvbrunere til ansigtet. Her kan du kombinere selvbruneren med din foretrukne dagcreme, serum eller olie til ansigtet.

Hvorfor skal du vælge en selvbruner?

Der er flere fordele ved at vælge en selvbruner som løsning til at opnå en flot sommerglød. Først og fremmest er der ingen bivirkninger ved at bruge en af vores selvbrunere, da der ikke er nogen skadelige kemikalier i.

Kræftens Bekæmpelse og Sundhedsstyrelsen mener, det er godt alternativ frem for solarie, der kan være kræftfremkaldende.

En selvbruner fungerer ved, at den smøres på de yderste cellelag. Det yderste cellelag på vores hud dør løbende, hvorfor den fine kulør gradvist vil forsvinde i takt med det. Det betyder, at der ikke er noget skadeligt eller farligt, der trænger ned i huden.

Hvilken selvbruner skal du vælge?

Med sol ganske få perioder om året i Danmark, kan det være svært at bevare sin solbrune kulør - særligt når de mørke og kolde efterårstider melder deres ankomst.

Med en god selvbruner fra Natursmuk, er du garanteret en smuk og elegant sommerglød uanset vejr og årstid.

Når du skal vælge en selvbruner, er det vigtigt at være opmærksom på den farvetone og konsistens, der bedst egner sig til din hud. Det er blandt andet vigtigt at ramme en farvetone, der både giver dig en flot glød, men også passer naturligt til din hudfarve.

Der findes selvbrunere i mange varianter, hvorfor du bør overveje, om du ønsker en lotion, spray eller skum som selvbruner. Fordelen ved at handle din selvbruner hos Natursmuk er, at vi har nøje testet og vurderet alle produkterne gennem en længere periode.

Vi kan derfor stå inde for den høje kvalitet og effekt. Det betyder også, at uanset hvilken selvbruner du vælger fra vores sortiment, undgår du de orange undertoner, som nogle selvbrunere kan give.

Er du i tvivl om, hvilken farvetone der matcher din hud, kan du altid kontakte vores lægeeksamineret kosmetolog. Hun vil guide og vejlede dig efter dine behov og ønsker.

Hvordan bruger jeg en selvbruner?

Du kan opleve at få det bedste resultat, som også holder i længere tid, ved at være opmærksom på, hvordan du bør bruge en selvbruner. De fleste der har prøvet selvbruner kender måske det, at den bliver stribet eller ujævn.

Kunsten, når du smører selvbruner på, er at forberede din hud bedst muligt forinden. Døde hudceller er noget vi alle har, hvorfor det er en fordel at skrubbe huden både dagen før og kort tid før du bruger selvbruneren. På denne måde opnår du den mest jævne og glatte hud samt undgår misfarvninger.

Det er meget naturligt at huden er væsentlig mere tør på nogle områder af kroppen end andre. Det kan f.eks. være knæ, albuer, hæle og knoer.

Her er det vigtigt at fugte huden, inden du benytter dig af selvbruneren. På denne måde får du et flot og ens resultat over hele kroppen. De tørre områder på kroppen kan give mørkere pletter.

Hvis du fugter din hud med en creme til kroppen eller ansigtet, er det vigtigt at lade cremen trænge godt ind i huden, inden selvbruneren påføres. Hvis ikke cremen er trængt ind i huden, kan huden ikke optage farve.