Viser 1–48 af 137 resultater

Hudpleje

-31%
Original price was: kr. 1.834,00.Current price is: kr. 1.269,00.
kr. 799,00
kr. 590,00
kr. 799,00
kr. 599,00
kr. 750,00
kr. 425,00
kr. 229,00
kr. 765,00
kr. 129,00
kr. 795,00
kr. 450,00
kr. 300,00
kr. 799,00


Der er ikke noget så smukt, som en hud der er sund og ser velplejet ud. Derfor har vi særlig udvalgt hudplejeprodukter, som giver din hud præcis det, den har brug for. Udover søvn, kost, væske og motion, så er der en række ting i vores hudpleje, som kan bidrage til en smuk hud.

Hudpleje handler i høj grad om gode vaner og rutiner. Det gælder både ift. renserutiner og de rette hudplejeprodukter, som tilfører din hud næring, fugt og uden at gå på kompromis med hudens sundhed.

Vi tilbyder derfor også kun produkter, som er med økologisk certificerede ingredienser, så du kan passe bedst muligt på din hud. Samtidig så vil du også opleve, at vejen til en smuk makeup også starter med smuk hud.

Hvorfor bør du pleje din hud?

Det er uundgåeligt ikke at opleve aldringstegn, da huden forandrer sig gennem livet. Med alderen og tiden vil din hud ændre sit udseende fra at være glat til at få flere aldringstegn og mørkere rander under øjnene.

Vores kollagenniveau bliver mindre, og hudens elasticitet bliver mindre spændstig. Med de ydre påvirkninger som sollys og UV-stråler kan du også opleve at få pigmentpletter. Det kan du dog være med til at forebygge ved at kigge nærmere på vores udvalg af plejeprodukter til din hud. Har du allerede pigmentpletter kan du dække disse med en selvbruner.

Det er aldrig for sent, og vi er klar til at hjælpe dig uanset din alder eller køn.

Fordele ved at pleje din hud

Fordelen ved at have en smidig og sund hud er, at den har en utrolig vigtig funktion for din generelle sundhed. Da det er den yderste barriere, vi har fra kroppens indre organer, er den med til at beskytte os mod luftforureninger, skadelige kemikalier og solens UV-stråler.

Det er meget normalt, at hudens fugt kan fordampe. Det er derfor også vigtigt at tilføre huden de nødvendige vitaminer og mineraler for at vedligeholde og genetablere hudens bløde, rene og smidige overflade.

For at få den bedste og mest effektive vedligeholdelse, kræver det at man kender sin hudtype. På denne måde tilfører du kun de nødvendige vitaminer og naturlige mineraler, som huden har behov for. Med alderen vil din hud ændre sig, hvilket betyder, at det er vigtigt at løbende at tilpasse dine hudplejeprodukter efter din alder, køn og hudens tilstand.

Hvordan plejer du bedst din hud?

For at bevare en flot, smidig og sund hud, kræver det at fugte din hud løbende efter behov med sunde cremer, serummer eller olier uden skadelige kemikalier, parfumer og andre unødvendige stoffer i. Det kan være svært og hårdt for huden at arbejde med, hvorfor det kan resultere i irriteret eller tør hud.

Vi foretrækker, at du efter et varmt bad, benytter dig af vores udvalgte fugtighedsgivende cremer, lotions, serummer eller olier til din hud. Din hud kan have en tendens til at udtørre mest efter et varmt bad, da der sker en vandfordampning fra huden, mens den tørrer.

Hvor ofte bør du pleje din hud?

Der er som udgangspunkt ingen retningslinjer for, hvor ofte du bør pleje din hud. Om det er nødvendigt med daglig eller oftere, bestemmes bedst ud fra din hudtype, samt de produkter du ønsker at anvende for pleje af din hud.

Det væsentligste er at anvende plejeprodukter, der tager hensyn og højde for din hudtype, så du får de mest effektive resultater. Det kan også være nødvendigt at bruge hudpleje produkter, når du er i udsatte miljøer såsom kulde, der kan være hårdt for dine læber.

Hos Natursmuk kan du forvente et udvalg af særligt håndplukkede plejeprodukter for din hud. Det betyder, at vi udvælger skønhedsprodukter med omhu og omtanke for din hud.

Vi Vores hudplejeprodukter er derfor uden parabener og spækket med økologisk, certificerede ingredienser.

Hudpleje for teenagere

Puberteten træder for alvor ind i alderen mellem 12 - 14 år. Det betyder for langt de fleste, at de vil opleve, at deres hud bliver mere fedtet og uren. Det kan resultere i bumser og akne for både piger og drenge. I hvor høj grad den urene og fedtede hud slår ud er individuelt og arveligt i forhold til produktionen af talg.

Vi har håndplukket flere hudplejeprodukter, som skal hjælpe med at reducere urenheder og fedtet hud. Disse produkter renser i dybden, reducerer talgproduktionen i huden og fugter din hud. Du kan derfor blive hjulpet god på vej med en god hudplejerutine til en fedtet og uren hud.

Hudpleje for voksne

Afhængig af din hudtype og gener starter hudens aldringsproces for de fleste, når de bliver 25 år. Det er derfor vigtigt at benytte solcreme eller andre plejeprodukter til din hud som voksen.

Hos Natursmuk har vi et spændende udvalg af hudplejeprodukter til voksne, der er baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Find produkter der fugter huden, reducerer fine linjer, dæmper pigmentforandringer m.m. På den måde kan du opretholde en fin og blød hud samt forebygge rynker.

Hudpleje for ældre

Alle ældre vil med tiden miste hudens naturlige spændstighed og elasticitet. Det medfører blandt andet de berømte rynker. Derfor vil det være meget naturligt, at huden hos ældre generelt vil have et større behov for fugt og fedtindhold for at undgå tør og irriteret hud.

Vi har derfor samlet et udvalg af naturlige og økologiske plejeprodukter til både ansigt, øjne og hele kroppen. Hos os får du udelukkende markedets bedste og mest effektive plejeprodukter der blødgør din hud samt reducerer rynker.