Kombineret hud | Kend hudtypen

Når vi snakker om kombineret hud, kan det være, at du har en hel normal hud, men at områder som f.eks. pande, hage eller næse kan være fedtet eller uren.

Dette kræver en særlig behandling af to forskellige hudtyper, for at du får den mest balancerede hud.

Hvordan genkender jeg kombineret hud?

Typiske tegn på at du har en kombineret hudtype, er ved at du i løbet af dagen oplever urenheder eller tilstopninger de pågældende steder i ansigtet.

Du vil også kunne opleve en høj produktion af talg på kinderne i form af hudorme eller akne. Du kan læse alt om hudorme og hvordan du bedst fjerner dem i vores guide her.

Klik her og se de anbefalede produkter til kombineret hud

Hvordan plejer jeg kombineret hud?

Hos Natursmuk har vi nøje udvalgt plejeprodukter, der er målrettet til kombineret hud. De hudplejeprodukter du ser i vores sortiment renser din hud i dybden, tilfører fugt, vitaminer og afbalancerer din talgproduktion. Det er med til at mindske dine urenheder og efterlader en blød, velplejet og mere sund hud.

En god daglig rens efterfulgt af en målrettet serum og afsluttende en skøn fugtighedscreme, er en stærk basis rutine til at pleje den kombinerede hud. 

Vi anbefaler, at du bruger produkterne dagligt, så du er med til at skabe og vedligeholde en sund hud. Hvis du har spørgsmål til enten plejeprodukter, hvad en kombineret hud er eller andet, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

Du er også velkommen til at booke en hudkonsultation af vores erfarne lægeeksaminerede kosmetologer. Du kan med fordel også læse vores guide til at identificere de forskellige hudtyper. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *