Viser alle 9 resultater

Amazing Space 

Amazing Space har du helt sikkert hørt om, hvis du driver et spahotel eller en professionel skønhedssalon. Amazing Space er et revolutionerende koncept, der tager spa- og wellnessoplevelsen til nye højder. Det er derfor udelukkende for den kræsne og kvalitetsbevidste mand eller kvinde. 

Amazing Space er kendt for at udvikle unikke skønhedsprodukter, som grundlæggende er kompromisløse. Her er der nøje udvalgt de bedste ingredienser og kombinationer for at skabe den perfekte opskrift til alle hudtyper. Udover at hudplejen skal være skånsom og nærende for huden, så er der også tænkt over naturlige aromaer, som øger wellness-effekten. 

Historien bag Amazing Space

Tilbage i 2006 grundlagde Laura Bonne Amazing Space. Helt fra start har Lauras mission været at udvikle hudpleje, som ikke ændrer på den, du er som person. I stedet har hun arbejdet for at skabe et større velvære og livskvalitet i hverdagen med plejende produkter.

Det er i den grad lykkes hende efter utallige tests og kombinationsforsøg for at skabe de perfekte plejeprodukter for huden og kroppen. I dag er Amazing Space et brand, som er kendt for deres univers af førsteklassesprodukter til dem, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af deres skønhedsprodukter. Amazing Space har derfor en udviklet en produktserie, udelukkende med aktive og økologiske ekstrakter. 

Lauras drøm og vision med brandet var fra start at fremstille en serie af hudplejeprodukter, som kun var baseret på naturlige og økologiske ekstrakter. Der blev derfor stillet krav til, at produkterne hverken måtte indeholde parabener, farvestoffer, alkohol eller andre kemiske stoffer. Det kommer sig også af, af hun er uddannet hudterapeut og dermed sætter en ære i sit fag og håndværk. 

Laura er desuden selv ført med allergi og overfølsomhed i huden, hvilket også har spillet en stor rolle i at skabe hudpleje baseret på økologi og Fairtrade. Laura har derudover undervist på den statsanerkendte kosmetikeruddannelse samt været engageret i Danish Beauty Award som dommer.

Det har taget hende over 3 år bare at udvikle den første hudplejeserie, da hun sammen med eksperter og kemikere gik efter at udvikle produkter af den højeste kvalitet, og uden at gå på kompromis med resultatet og effekten.

Brandet er i dag kendt som et hightech organisk sundhedskoncept. For dem som ikke ved det er, så er det et koncept, der udelukkende er baseret på økologiske multiplejende produkter, som også giver kroppen fugt og næring.  Sundhedskonceptet er sidenhen blevet prisbelønnet af World Luxury Spa Awards og Cosutme Skjønnhetsfavoritter 2020. 

Hvor finder du Amazing Space?

I dag består Amazing Space af en række forskellige spa-, helse og plejeprodukter, som du blandt andet finder hos selveste Hotel d’Angleterre i hjertet af København. Det er et femstjernet hotel, som værner om sit brand og ry, hvorfor kun det bedste er godt nok. 

Du finder også Amazing Space hudplejeserier hos The Krane og Well-Come Spa som er to anerkendte spalokationer i henholdsvis København og Hellerup. Her kan du få de bedste spa- og wellnessoplevelser i hele landet.