Moden hud | Kend hudtypen

Det er uundgåeligt, at vi bliver ældre med tiden. Det kan især være tydeligt for os gennem forandringer i huden, der opstår med årene. Det ses typisk ved, at vi får mindre elasticitet i huden og dermed danner rynker.

Hos Natursmuk kan du få hudpleje målrettet til den modne hud. Moden hud skal nemlig, på samme måde som alle andre hudtyper, plejes efter de behov, huden har.

Moden hud er meget normalt

Det er meget normalt, at man mangler fugt og elasticitet i den modne hud. Det kommer gerne til udtryk ved, at de fleste oplever at få mere tør hud, der kræver specialiserede plejeprodukter. I vores sortiment finder du flere produkter, der kan være med til at fugtgive, reducere de fine linjer, rynker og pigmentpletter.

Her bør du overveje at anvende vores anti-aging produkter både om dagen og natten – og gerne så tidligt som muligt for at pleje og opretholde en sund hud. Det kan være i form af en dagcreme og en natcreme, eller en serum der går mere specifikt til værks.

Klik her og se de anbefalede produkter til moden hud

Hvordan plejer jeg moden hud?

Det er vigtigt at passe på din hud året rundt, og derfor bør solpleje være en del af din daglige rutine – også herhjemme i Danmark. Husker du at bruge solcreme, vil du kunne forebygge mange af de tidlige alderstegn der kommer fra solskader – både fra forbrændinger fra UVB stråler, men også de mindre synlige skader fra UVA stråler. 

Selvom det er naturligt at huden ældes, og at du med tiden vil opleve fine linjer, rynker og tørrere hud, er der ting du kan gøre for at sænke det. Det er vigtigt at holde huden fugtet, og samtidig at pleje med ingredienser der kan målrette de “problematikker” du gerne vil fokusere på. 

Vi har flere hudplejeprodukter, som er særlig målrettet moden hud – du har derfor rig mulighed for at supplere din hudplejerutine med produkter, der giver synlige resultater.

Vi står altid klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket produkt du bør anvende til den modne hud, kan du med fordel tage en dialog med en vores lægeeksaminerede kosmetologer gennem en online hudkonsultation. Her vil du blive vejledt i de produkter vi vurderer passer bedst til lige præcis din hud, og de behov du må have i din rutine. 

Vi har også lavet en guide der gennemgår alle de forskellige hudtyper, og hvordan du genkender dem. 

Skriv et svar