Normal hud | Kend hudtypen

Normal hud er som udgangspunkt en sund og velplejet hud. Hvis du derfor vurderer, at din hud er smidig, blød og fri for hudorme og tilstoppede porer er det tegn på, at du din hudtype er normal.

Det er ikke til at undgå, at der vil opstå urenheder i ny og næ, men hvis du dagligt plejer din hud med plejeprodukter til ansigtet og kroppen, vil du forebygge eventuelle irritationer, gener eller voldsomme urenheder.

Ved at anvende vores plejeprodukter til normal hud, vil du tilføre den mængde fugt, beskyttelse og vitaminer der skal til, for at din hud forbliver fin, blød og sund.

Klik her og se de anbefalede produkter til normal hud

Din hud vil ændre sig med alderen

Det er uundgåeligt, at din hud vil ændre sig. Huden ændrer sig i takt med aldringsprocessen, hvor ydre påvirkninger har indflydelse på din hud. Alt efter genetik, alder og køn vil din hud reagere forskelligt på sol, vejrforhold, solarie, rygning, alkohol, madvaner m.m.

Ved at pleje og vedligeholde din hud investerer du i, at din hud forbliver sund og frisk. Lav derfor dine personlige hudpleje rutiner til fordel for en sund og smuk hud.

Hvordan plejer jeg normal hud? 

Som med alle andre hudtyper, er det vigtigt at have en god basis rutine på plads, der giver din hud fugt og pleje. Denne indeholder typisk en god daglig rens, eventuelt en målrettet serum og en plejende fugtighedscreme.

Hvis ikke du oplever at din hud er sensitiv, kan du med fordel også anvende et eksfolierende produkt, der vil hjælpe med at fjerne de døde hudceller, gøre det lettere for dine andre produkter at trænge ind, og give huden endnu mere glød. Er du i tvivl om hvordan du bedst eksfolierer din hud, kan du med fordel læse denne guide.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om din hudtype, eller hvilke plejeprodukter du bør anvende til netop din hud? Så kan du med fordel booke en hudkonsultation hos vores lægeeksaminerede kosmetologer.

Vi har desuden lavet en guide der gennemgår kendetegnene ved de forskellige hudtyper. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *