Viser alle 5 resultater

kr. 129,00
kr. 399,00
kr. 139,00
kr. 89,00
kr. 45,00

CND

CND (Creative Nail Design) er om nogen et brand, som har sat sit præg på neglebranchen. De er blandt de førende mærker, når det kommer til behandlinger af både hænder og fødder.

Alle produkter fra CND er kendetegnet ved at være af høj kvalitet, og de har flere gange vundet Danish Beauty Award, som er en anerkendt pris, der uddeles i kosmetikbranchen.

Det er derfor heller ikke så underligt, at CND er elsket af professionelle i Danmark og verden over. Og selvfølgelig af private, som elsker at have smukke og fejlfri negle.

CND – det innovative pust til neglebranchen

CND har siden deres start sat barren højt for hvert enkelt produkt, de har udviklet. Det har blandt andet resulteret i deres innovative SHELLAC neglebehandling og deres VINYLUX neglelak.

Med en SHELLAC-behandling efterlades dine negle med en fantastisk glans og en lakering, som er helt fejlfri. Og det bedste er, at resultatet holder i op til 3 uger, når neglelakken hærdes med UV-lys. Det er derfor heller ikke så underligt, at SHELLAC-behandlingen er elsket af professionelle CND-negleteknikkere verden over.

Til dig som gerne vil opnå et fejlfrit resultat derhjemme, tilbyder CND deres VINYLUX neglelak. Her får du stadig et imponerende og glansfuldt resultat, som holder i op til 7 dage, og da lakken er med indbygget basecoat, kan du undgå trælse afskalninger og ridser. Væbn dig med tålmodighed i 8,5 minut mens lakken tørrer, og nyd godt af det fejlfrie resultat derefter.

Få prisbelønnet neglepleje til hænder og fødder

CND byder naturligvis også på prisbelønnet neglepleje til både hænder og fødder. De har blandt andet udviklet neglepleje, der er din redning, når neglene skal plejes i dybden og styrkes.

På den måde kan du forebygge negle der knækker, negle der bliver misfarvede eller som skiller i forskellige lag.

For at få den optimale effekt af deres plejeprodukter, kan du med fordel bruge dem som en del af din daglige skønhedsrutine. Oplev selv hvordan de kan gøre underværker for negle, der trænger til ekstra opmærksomhed.

Hvis du derfor vil have bugt med ødelagte og trætte negle, så kan neglepleje fra CND gøre en verden til forskel.

Historien bag CND

CND havde sin opstart tilbage i 1979, hvor idéen til det verdensomspændende brand opstod i en tandlægeklinik.

Den praktiserende tandlæge, Dr. Stuart Nordstrom havde en klient inde, som kommenterede på, hvordan materialerne til midlertidige kroner mindede om lugten fra visse neglebehandlinger.

Denne samtale blev startskuddet til CND og produkter, der kunne give neglene ekstra styrke og uden at neglene efter brug af neglelakken blev gule.

I dag kan CND slå sig på at være en af frontløberne i branchen. Deres produkter findes i hele 65 forskellige lande verden over, og står i langt de fleste skønhedsklinikker, så kunder kan tilbydes de bedste neglebehandlinger.

Køb CND hos Natursmuk

Hos Natursmuk finder du et håndplukket udvalg af forskellige produkter fra CND, så du selv kan kræse ekstra meget for dine negle.

Skulle du være i tvivl om, hvordan du bruger produkterne, eller hvilke du skal vælge, så deler vi altid gerne ud af vores viden.