Viser alle 38 resultater

kr. 425,00
kr. 765,00
kr. 2.935,00
kr. 2.099,00
kr. 1.185,00
kr. 1.425,00

Emma's favoritter

iS Clinical Eclipse SPF50+

kr. 490,00
kr. 1.310,00
kr. 823,00
kr. 1.607,00
kr. 340,00
kr. 927,00
kr. 1.041,00
kr. 999,00
kr. 371,00
kr. 531,00

iS Clinical

Med hudplejeserien, iS Clinical, finder du en kombination af eksklusive og luksuriøse produkter, som skaber positive resultater for din hud. Det innovative brand adskiller sig fra andre brands med deres veldokumenterede ingredienser, så du kan få særdeles effektiv hudpleje.

Hvad end du ønsker at forkæle din hud med renseprodukter, fugtgivende produkter, anti-age produkter eller lignende, så har iS Clinical et produkt, din hud vil elske.

iS Clinical – hudpleje med veldokumenterede ingredienser

Hvis du er på jagt efter hudpleje, der både kan skabe langsigtede, sikre og hurtige resultater for din hud, så er iS Clinical det rette valg. Fælles for alle deres produkter er sammensætningen af veldokumenterede ingredienser. Det vil sige, at hudplejeprodukter fra iS Clinical kan skabe forandringer for din hud, da virkningen allerede er dokumenteret helt ned på celleniveau.

iS Clinical’s vidensbaserede tilgang til hudpleje gør også, at de nu er blandt de førende “cosmeceuticals” på markedet, og de arbejder hele tiden for at skabe produkter, der tager udgangspunkt i nyskabende teknologier.

Find produkter rettet mod behandling af:

Fine linjer og rynker

Produkterne du finder hos iS Clinical kan blandt andet hjælpe dig, som vil have lækker hudpleje til den modne hud. Du finder blandt andet cremer og serummer, som er med til at opstramme huden, reducere fine linjer og øge hudens kollagenproduktion.

Pigmentpletter

iS Clinical har også en række forskellige produkter, hvis du gerne vil mindske pigmentpletter. Der er blandt andet udvalgt ingredienser, som kan reducere hudens produktion af melanin, som er med til at skabe pigmentpletter. Oplev derfor hvordan du får en hudtone, som er mere ensartet.

Akne

Døjer du med akne eller generelt uren hud? Så kan iS Clinical også komme dig til undsætning. Flere af deres produkter er med til at reducere infektion i huden, berolige huden, mindske inflammation samtidig med at hudens cellefornyelse øges.

Uanset hvilke udfordringer din hud byder på, så er det værd at dykke ned i udvalget af hudpleje fra iS Clinical. Skulle du være det mindste i tvivl om, hvad du skal bruge til din hud, så står vi hos Natursmuk altid til rådighed for at guide og rådgive dig.

Her kan vi anbefale dig denne pakke, som er vores produkter mod akne.

Hudpleje der er fri for parabener og parfume

Når du køber hudpleje fra iS Clinical kan du passe godt på din hud, samtidig med at du får effektive resultater. Uanset hvilket produkt du smører på huden, så har iS Clinical nøje udvalgt botaniske ingredienser, som er så rene som muligt. Derudover er samtlige produkter uden parabener og parfumer, som kan genere og være hård for din hud.

Hudpleje hos iS Clinical kan inddeles i kategorier

Når du vil opnå de bedst mulige resultater med iS Clinical, så skal din hudplejerutine gerne bestå af: 1. Produkter der renser huden. 2. Produkter der behandler netop dine hudproblemer. 3. Produkter der fugter huden. 4. Produkter der giver huden solbeskyttelse.

Kombinerer du produkter fra disse fire kategorier, så er der ingen tvivl om de synlige forbedringer, din hud vil vise, både på kort sigt og lang sigt.