Viser et enkelt resultat

kr. 119,00

Baby Foot 

Produkter fra Baby Foot er som skabt til dig, der gerne vil have silkebløde fødder. De populære fodbehandlinger giver effektiv fodpleje, som helt naturligt afstøder døde hudceller. Bløde fødder er derfor ikke noget, du kun behøver at drømme om længere. 

Oplev på egen krop hvordan du får enestående og naturlig fodpleje, som er gjort nem og bekvem. Der er derfor heller ikke noget at sige til, at behandlinger fra Baby Foot er blandt de mest solgte i Japan, hvor brandet har sin oprindelse.

Effektiv fodbehandling der giver baby-bløde fødder

Med en fodbehandling fra Baby Foot får du den ultimative selvforkælelse, hvor dine fødder efterlades ekstra bløde. Som et stort plus behøver du ikke anstrenge dig med hverken fodfil eller andet for at gøre fødderne sommerklar. Det eneste du skal gøre er at glide fødderne i de behagelige plastiksokker, som er spækket med en række naturlige ekstrakter, der stimulerer cellefornyelse og plejer og fugter dine fødder. 

Med fodbehandlingerne fra Baby Foot skal du forvente, at du får det optimale resultat i løbet af 7-14 dage. I denne periode vil du opleve, hvordan behandlingernes aktive ingredienser er med til at afstøde de tørre, hårde og ikke mindst døde hudceller. Vær derfor gerne opmærksom på at dine fødder i tiden efter en behandling kan drysse lidt ekstra. 

Hvis du ønsker at vedligeholde din bløde fødder bedst muligt, kan du løbende bruge en fodfil og en god fodcreme. 

Hemmeligheden bag fodbehandlinger fra Baby Foot 

I fodbehandlingerne fra Baby Foot vil du tydeligt mærke, hvordan du kan komme hverdagsgener som tør og hård hud til livs. Det skyldes blandt andet de effektive ingredienser, behandlingerne er sammensat af – og her er det værd at fremhæve frugtsyre.

Frugtsyre er i stand til at trænge ind i det lag af hård hud og døde hudceller, du har på fødderne. Der vil ske det, at syren er med til at nedbryde den selvklæbende cellestruktur, der er med til at holde dine hudlag sammen. Resultatet er, at huden peeles af, så du får lækre og bløde fødder. 

Andre ingredienser som er værd at fremhæve, er salvie, som direkte oversat betyder “at helbrede”. Derudover findes der forfriskende ingredienser som citrusfrugter, grøn te og mange flere, som dine fødder vil nyde ekstra godt af. 

Tanken bag Baby Foot 

Baby Foot er et brand med rødder tilbage til 1997, hvor den oprindelige formular blev skabt i hjertet af Tokyo. Tanken var at udvikle en effektiv fodbehandling til hjemmebrug, som kunne få bugt med sprækket, tør og død hud på fødderne. Resultatet af deres hårde arbejde er i dag ikke til at tage fejl af. Baby Foot forhandles i dag i hele verden, og der er ikke noget at sige til, at deres fodbehandlinger er blevet så populære.

Baby Foot går desuden ikke på kompromis med de ingredienser, de bruger i deres produkter. Du finder derfor hverken parabener, parfumer eller andet, når du køber en behandling med hjem. I stedet er der særligt udvalgt naturlige ekstrakter, der giver dine fødder den bedste og mest naturlige pleje.