Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kraes Babybad: Naturlige plejeprodukter til dit barn

Ønsker du at bruge plejeprodukter til dit barn, som er naturlige, rene og som tager meget hensyn til den sensitive hud? Så har Kraes Babybad udviklet en produktserie, du vil sætte ekstra meget pris på.

Kraes Babybad er et brand med danske rødder, som udvikler og producerer plejeprodukter til familiens yngste. Uanset hvilket produkt du får fingrene i, er produktet 100 % naturligt, det indeholder ikke tilsætningsstoffer, og der er anvendt økologiske ingredienser så vidt muligt.

Kraes Babybads produkter er COSMOS-certificerede, som er en økologisk certificering, der sikrer, at dit barn kun kommer i kontakt med de bedste og mest rene ingredienser. 

Historien bag Kraes Babybad 

Mette og Kasper, som er forældreparret bag Kraes Babybad, fik idéen til Kraes Babybad, efter deres datter kom til verden. Da hun, efter hvert bad, var generet at en kløende, udtørret og irriteret hud, måtte de kigge efter andre alternativer end traditionel sæbe.

I den forbindelse faldt de over brugen af havre, som kunne tilsættes til badevandet. Dette havde en positiv effekt på den sensitive hud. 

Datterens hudproblemer blev altså startskuddet på det univers, som i dag er bygget op omkring rene produkter til børn. 

Rene produkter til den sarte barnehud 

Mange små børn er født med en hud, som er ekstra sensitiv. Det betyder også, at de hurtigt kan reagere på de plejeprodukter, de kommer i kontakt med. 

Fælles for alle produkter ved Kraes Babybad er, at de er ideelle til den sarte barnehud, som måske er præget af udslæt, rødme eller andre irritationer. Kraes Babybad er selvfølgelig også et godt match til dig, som prioriterer de rene og naturlige produkter, så du kan passe bedst muligt på dit barns hud, både nu og på lang sigt. 

Nyd godt at fordelene ved havre i plejeprodukter

Når du køber plejeprodukter til babybadet ved Kraes Babybad, er havre en af nøgleingredienserne, som går igen. Havre er med til at fremme en pH-værdi, der er normal, samtidig med at naturlige saponiner er med til at rense huden.

Havre bliver derfor også en effektiv måde at få bugt med kløe på, samtidig med at denne ingrediens efterlader huden blødere og fugtet. For at få den bedst mulige effekt af havren i babybadet, så følg gerne instruktionerne nøje, der er på de enkelte produkter. 

Uanset hvilket badeprodukt fra Kraes Babybad du får fingrene i, er der stillet store krav til, at det skal rense, fugte, forebygge og lindre irritationer – men uden at gå på kompromis med de naturlige og rene ingredienser. Dit barns hud forkæles og plejes derfor også ekstra meget, når der står produkter fra Kraes Babybad på badehylden derhjemme.

Find et spændende udvalg af Kraes Babybad hos Natursmuk 

I vores sortiment af Kraes Babybad finder du alt fra produkter til babybadet, shampoo, sticks der kan lindre tørhed og blødgøre huden, baby olie, baby balm, natur pudder og meget mere. Du kan derfor også kræse ekstra meget om dit barns hud, uanset hvilket produkt du ender med at købe.