Viser 1–21 af 37 resultater

Amazing Space

Delicate skin

DKK 550,00
DKK 269,00
DKK 99,00
DKK 299,00
DKK 199,00
DKK 349,00
DKK 269,00
DKK 189,00
DKK 189,00
DKK 189,00
-25%
DKK 389,00 DKK 291,00
DKK 349,00
DKK 279,00
DKK 525,00

Amazing Space

Formula C repair creme

DKK 450,00
DKK 395,00

Amazing Space

Shea butter cleanser

DKK 275,00

Amazing Space

Soft blossom cleanser

DKK 275,00
DKK 359,00

Sart Hud

En sensitiv hud fortæller ofte, at den er ude af balance. Det betyder blandt andet, at du har en hud, der lettere kan reagere på ydre påvirkninger, eller fødevarer du spiser.

En sart hud kan typisk være opstået ved giftige kemikalier eller luftforurening. Du kan oftest genkende en sensitiv hud ved, at den rødmer, den er tør eller den lettere har en tendens til at skalle døde hudceller.

Du kan enten have en sart hud på hele kroppen eller omkring særligt sensitive områder som hagen, næsen, panden eller kinderne.

Den sarte hud, kan være særlig følsom over for varme, kulde, sol og tør luft. Her kan dårlige forbrugsvaner også spille en rolle i form af kaffe, rygning, alkohol og fedtholdigt mad.

Det er derfor vigtigt at vælge den rette hudpleje og støtte op med sunde livsstilvaner for at skabe markante forbedringer i huden.

Når du skal vælge dine plejeprodukter, skal du være opmærksom på at udvælge dem efter, hvor meget fugt din hud skal have, samt hvor meget produkterne beskytter din hud mod solen. Her kan du med fordel overveje at vælge vores produkter med høj SPF.

Forebyg sensitiv hud med hudpleje uden kemikalier

Hos Natursmuk har vi sammensat en række plejeprodukter, der tager hensyn til din hudtype og sund hudpleje. Du finder derfor ingen skadelige eller giftige kemikalier i vores udvalg af plejeprodukter.

Det kan særdeles have en stor betydning for din hud, hvis du har en sensitiv eller sart hud. Vores cremer og olier mod den sarte hud, går ind og genopbygger og forbedrer din hud, så den bliver stærkere til at beskytte dig mod de ydre påvirkninger.

Her er det også vigtigt, at du fravælger makeup med kunstig farve eller duftstoffer. Det kan have en ødelæggende og irriterende effekt på din hud. Det kan også være med til at modarbejde din daglige hudpleje.

Book en hudkonsultation hos Natursmuk

Hvis du oplever gener, rødme eller en irritation i huden, kan det tyde på, at du har en sart eller sensitiv hud. Er du i tvivl om, hvilke produkter du kan anvende for at afhjælpe en irriteret hud, kan du med fordel kontakte vores kompetente kundeservice.

Her kan du frit stille spørgsmål til de forskellige hudtyper, plejeprodukterne i vores sortiment eller booke en tid til en online hudkonsultation.

Ved en hudkonsultation vil du blive mødt af vores indehaver, der er lægeeksamineret kosmetolog. Hun vil tage en professionel og dybdegående dialog med dig om din sarte hud.