Viser alle 2 resultater

-20%
kr. 239,00

ILIA

Mærket ILIA er drevet af ydeevne og gennemsigtighed. Det er vigtigst for ILIA at produkterne er lette at forstå og anvende. Derudover så bliver der altid brugt så rene ingredienser som muligt uden at der bliver gået på kompromis med produktets effektivitet og sikkerhed. Derfor kan ILIA produkter også anvendes til selv den sarte hud.

Stifteren bag ILIA Sasha Plasvic har en drøm om at lave gode afbalancerede skønhedprodukter, som giver en høj ydeevne, mens sikkerheden ligeledes er i højsædet. Hun er nemlig opvokset helt tæt på havet og dermed med naturen helt tæt på kroppen. Hvorfor hun kender til den kraft som ligger i naturens egne ingredienser.

For Sasha startede det med at skabe den perfekte læbepomade som var sikker, effektiv og naturlig efter at hun blev gjort opmærksom på alle de usikre ingredienser der var i hendes egen. Det var også det som førte til at Sasha Plasvic skabte sin egen komplette serie inden for make-up samt hudpleje og dermed også hendes eget brand, ILIA.

Produkterne indeholder lækre økologiske samt naturlige ingredienser og derudover er de fri for parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farvestoffer og kunstige duftstoffer. Produkterne indeholder for de flestes vedkommende økologisk aloe vera, økologisk jojobaolie, økologisk kakaosmør samt økologisk sheasmør.