Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Fillerina til at reducere rynker, fine linjer og ujævnheder

Ved at vælge Fillerina filler-kur til linjer og rynker, vælger du en løsning, hvor alder bare bliver et tal. Alle Fillerina plejeprodukter er udviklet til at mindske rynker, fine linjer og ujævnheder i ansigtet ved hjælp af forskellige hyaluronsyrer.

De forskellige hyaluronsyrer Fillerina bruger i plejeprodukterne er udviklet efter strenge standarder og krav for at sikre den optimale virkning i hudens yderste lag. Med Fillerina kan du nu opstramme din hud igen samt naturlige give mere volumen og kant til dine læber og kindben.

Det er et brand, der har revolutioneret markedet med den første generation af dermo-kosmetiske fillers til hjemmebrug. Det betyder, at du kan skabe smukke resultater for din hud uden at skulle benytte dig af injektioner. Med Fillerina kan du nu vinke farvel til slap hud eller aldringstegn.

Fillerina plejeprodukter bliver udviklet i det schweiziske laboratorie, Labo Cosprophar Suisse. De har flere års erfaring med forskning inden for hudpleje. De mestrer dermed, hvordan man mest effektivt og skånsomt kan genskabe fugten, fastheden og elasticiteten i huden ved blot at arbejde med det yderste lag af huden.

Du skal minimum sætte 10 minutter af til påføringen af første omgang Fillerina filler-kur og andre for at få fulde effekt. Når produktet har sidder i 10 minutter, så dubber du det let.

Se her hvordan:

https://youtu.be/KGRbQEklm4I

Fuld gennemsigtighed på deres produkter

Fillerina bestræber sig på at skabe fuld gennemsigtighed ved alle deres produkter, hvorfor du både bag på produktet og på deres hjemmeside vil kunne læse alt om den enkelte ingrediens. Der er kun anvendt naturlige ingredienser, der efterlever de strenge regler inden for hudpleje i EU og herunder den danske lovgivning. Særligt da det er produkter, du har mulighed for at anvende privat i hjemmet.

Hvis du derfor er på jagt efter et innovativt og revolutionerende plejeprodukt for din hud, der er i stand til at skabe smukke, naturlige og effektive resultater, skal du uden tvivl vælge Fillerina plejeprodukter.

Fillerina har udviklet en produktserie, der er målrettet til huden omkring øjnene, i panden, kæben og ikke mindst til læberne. Du har dermed mulighed for at give hele dit ansigt en komplet hudpleje, der genskaber din sunde hud.

Produkterne fra Fillerina

Fillerina er et banebrydende schweizisk brand, der som de første har lanceret et en serie produkter til foryngrelse af din hud uden brug af injektion. Som den første samling af dermo-kosmetiske produkter på markedet til hjemmebrug er Fillerina helt sikkert kommet for at blive.

Da det er et produkt til hjemmebrug giver Fillerina pris ligeledes mere mening end sp mange andre kure til linjer og rynker. Du vil også kunne også være heldig at vi har et Fillerina tilbud i ny og næ på nyhedsbrevet. Fillerina før og efter giver et godt billede af hvad fx eye lip cream vil kunne gøre.

Fillerina er det eneste produkt på markedet der indeholder Fillerina® seks forskellige hylauronsyrer med en kombination af store og meget små molekyler og dertil peptider, der sikrer at hylauronsyrerne trænger ned i epidermis (overhuden) og dermis (læderhuden, det mellemste lag) for at blødgøre fine linjer og rynker samt giver yderligere fylde til kindben og læber. Vi har sikret os at du, her på Natursmuk, finder et udvalg af de bedste produkter fra Fillerinas geniale udvalg. Hér er der noget for enhver aldersgruppe og ethvert behov.

Fillerinas serie indbefatter et væld af helt uundværlige cremer og præparater. I centrum er de essentielle gel kits med tilhørende applikator - dem kommer vi nærmere ind på senere. Desuden udbydes der forskellige typer af dagcreme, natcreme, samt øjen- og læbecreme.

Cremerne har dobbelteffekt idet at de både forlænger og forbedrer effekten af Fillerina filler-kur, samt plejer og fugter huden, som akkurat traditionelle hudcremer. Fillerina læber og til øjne påføres direkte på læberne samt i området omkring øjnene, og de kunne bruges om aftenen efter at du har renset dit ansigt.

Det er også en god idé at drikke to glas vand inden at behandlingen påbegyndes for at være ordenligt hydreret. Resultaterne bevares i helt op til tre-fire måneder.

Uanset hvilket produkt eller hvilke produkter, du vælger, så gælder det, at Fillerina filler-kur er beregnet til at anvendes i 14 dage. Herefter vil du gradvist begynde at registrere forbedret resultat på rynker og ujævnheder i din hud - og på din sædvanlige volumen på kindben og læber.

Fillerinas produkter er klinisk testet, og er baseret på stoffer som naturligt findes i huden. De er desuden fri for parfume og parabener. Kig videre herunder, og se, hvordan produkterne er udviklet.

Hvad er Fillerina?

Produkterne fra Fillerina er resultatet af mange års forskning. Forskningen har fundet sted på det schweiziske laboratorie Labo

Cosprophar Suisse, der har sit hovedsæde i den midterste del af Schweitz. Resultatet af de mange års arbejde er, at laboratoriet har udviklet en serie af meget effektfulde og samtidig skånsomme produkter til hjemmebrug.

Produkterne er elle baseret på tre forskellige aktive ingredienser: Det første er hyaluronsyrer, det andet er hexapeptid og det tredje kaldes for matrifull. Læs med her og se, hvad disse forskellige stoffer - som er naturlige stoffer i huden - hver især har af vigtige og gode virkninger og effekter for din hud.

Hyaluronsyrer er det mest essentielle stof som Fillerina indeholder. Stoffet med til at opretholde hudens fugtighed, samtidig med at de hærder huden og gør den modstandsdygtig for både den indre og den ydre påvirkning.

Syrerne findes også helt naturligt i kroppen, men indholdsmængden falder gradvist som vi bliver ældre. Det er det, der gør, at din hud med tiden kan blive mindre og mindre elastisk. Her hjælper Fillerinas hyaluronsyreholdige produkter til, på en næsten helt naturlig facon, at opretholde din huds gode volumen og fasthed.

Matrifull er nummer to af de tre vigtige stoffer, som er en del af Fillerinas opskrift. Matriful vil beskrives som en organisk kemisk forbindelse, der består af peptidbindinger og aminosyrer.

Stoffet har den effekt, at det hjælper huden til at fornye sig. På den måde er matrifull-elementet i Fillerinas produkter fuldstændig essentielt for resultatet i din hud, der hurtigt vil få mere fylde i sine øverste lag efter brug.

Hexapeptid er det tredje stof i Fillerinas effektfulde ingredienskløver. Stoffet indeholder ligesom matrifull et antal aminosyrer (faktisk hele seks forskellige!) og det har flere forskellige essentielle funktioner.

Først og fremmest er hexapeptid et stof, der er med til at regulere og katalysere transporten af vand i huden. På den måde er stoffet essentielt for at huden vil holde sig fugtig og dejligt elastisk. Derudover er stoffet medvirkende hudens vigtige produktion af proteiner.

Sammen med alle filler-produkter følger en applikator. Applikatoren er designet som en almindelig sprøjte, men med en afrundet tip.

På den måde glider aggregatet nemt og behageligt henover huden uden at lave ridser eller at irritere, og du vil selv kunne bestemme hvor i ansigtet du ønsker at behandle.

Har du eksempelvis lyst til at fokusere på at udvide fylden på dine kindben, så er det dér at du fokuserer, når du bruger Fillerinas produkter.

Grad 1, 2 og 3

Fillerina-serien er arrangeret i tre trin. På den måde kan du nemt selv finde frem til de produkter, der passer til dig, præcis dér hvor du er i livet. Herunder beskriver vi grad 1, 2 og 3. Læs med!

Om grad 1- Let fylde.

Grad 1 er for dig, som stadig er ung. Din hud er stadig lækker, glat og elastisk, men du ønsker måske lidt ekstra fylde og fugt.

Eller det kan være, at du gerne vil gerne have mere volumen til dine læber og kindben. Da passer grad 1 helt perfekt til dig.

Om grad 2 - Medium fylde.

Grad 3 designet til hud, som så småt er begyndt at få små linier og lette rynker. Hér hjælper Fillerinas grad 2- produkter nænsomt og næsten helt naturligt din hud er par år tilbage i tiden, til da den var lige en kende strammere og fugtigere.

Dette sker ved hjælp af produkterne på dette niveaus høje koncentration af de lette og små molekyler, som let baner sig vej dybt nok i din hud til at kunne fylde den ud - fra indersiden!

Om grad 3 - Kraftig fylde.

Grad 3 er til dig, der ønsker en kraftig effekt. Det kan både være dig, der er ung, og som ønsker ekstra fylde til kindben og læber, og dig, der er ældre, og som ønske at udjævne linier og rynker.

Hér er grad 3-produkterne med deres indhold af hudens egne naturlige stoffer et perfekt boost. Ligesom produkterne i grad 2 er grad 3’s opskrifter udgjort af særligt de mindre og lettere molekyler, der nemt glider igennem de øverste hudlag for derefter at kunne opbygge eller genopbygge din hud indefra.

Husk, at efter endt behandling med grad 1,2, eller 3, er læbe- og natcremen effektive midler til at opretholde effekten i længere tid.