Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

AromaStick er et brand fra Schweiz, der fokusere deres tid og energi på at lave disse fantastiske små sticks. Hver AromaStick har hver deres æteriske olier, som stimulerer både krop og sind. Det er en form for aromaterapi i den lomme.

Hvordan virker AromaStick?

AromaStick virker ved at du giver den et lille twist, inhalere duften og herefter fornemme den naturlige energi eller afslapning, som fyldes i kroppen. En AromaStick kan bidrage til afslapning, sindsro, fokus eller balance.

Årsagen til at AromaStick benytter dufte fra æteriske olier til at give dig dette skyldes sansens stærke kraft, som kan sende dig tilbage til bandommen, ind i et fokuseret mindset eller lignende.

Hvillen AromaStick skal jeg vælge?

Der findes i alt 6 forskellige AromaSticks, som hver i sær kan bidrage til nogle forskellige positive tilstande i krppen. Her kan du vælge den, som passer til dit personlige behov.

AromaStick Balance

Balance fra AromaStick indeholder olier af pebermynte, cypress, geranium og ingefærrod. Den er specielt god til at holde og bevare overblik samt balance.

AromaStick Relax

Relax fra AromaStick indeholder olier af lavendel, mandarin og vanilie, som hjælper dig til at slappe af i den travle hverdag. Relax er specielt god før sengetid.

AromaStick Clam

Clam fra AromaStick indeholder olier af bergamot, lemon, cedertræ, vanilje og salvie. Denne hjælper dig med at få kontrol over hverdagen og beroliger kroppen.

AromaStick Refresh

Refresh fra AromaStick indeholder olier af eukalyptus og mentol. Det er den perfekte kombination til at friske kroppen op og give dig et frisk pust. Den virker specielt godt på kolde dage hvor næsen kan være stoppet.

AromaStick Energy

Energy fra AromaStick indeholder olier af pebermynte, grapefrugt og rosmarin. Skal du have noget ekstra energi i løbet af dagen, så er denne olie perfekt til dette.

AromaStick Focus

Focus fra AromaStick indeholder olier af pebermynte rosmarin og kanelbark. Denne AromaStick har til formål at skærpe opmærksomheden og forberede dig på hvad dagen byder.