Fillerina Eye & Lip Cream Grad 3 – 15 ml

DKK 479,00

Fillerina Eye & Lip Cream Grad 3 giver fylde til læber og øjenomgivelser, samt fjerner aldringstegn. Fillerina Eye & Lip Cream understøtter og forlænger effekten af Fillerina Filler-Kur, samtidig med at cremen plejer og vedligeholder huden. Cremen trænger ind i huden og reducerer linjer og rynker ud omkring øjne og læber, og giver fylde til læber og øjenomgivelser, samtidig med at den virker fugtgivende og beskyttende på den sarte hud. Cremen kan påføres læberne direkte og give dem mere volumen over tid. Fillerina Eye & Lip cream er klinisk testet og indeholder ikke parabener eller kunstig farve.

Fillerina Eye & Lip Cream er tilgængelige i tre forskellige koncentrationsstyrker, alt efter hudens behov. Grad 3 indeholder de samme seks hyaluronsyrer som filler-kuren, blot i en lavere koncentration, men med en højere koncentration end Grad 1 og 2.

Anvendelse: Fillerina Eye & Lip Cream Grad 3 anvendes både morgen og aften og helst efter du har renset dit ansigt. Cremen påføres på de ønskede områder.

På lager

Varenummer (SKU): 220451 Kategorier: , , , ,