Viser alle 7 resultater

DKK 300,00

Tan Luxe - intens og naturlig selvbruning med sund glød

Tan Luxe – en verden af naturlig glød

Mmm, solbrun hud! Vi ved det alle – når det kommer til skønhed, så er der simpelthen næsten intet, der kan slå en smuk og naturlig glød. Sund, solbrun hud er utvivlsomt et hit, når du skal se lækker ud. Desværre er det jo bare ikke lige altid, at man kan afsætte tid og penge til en dejlig solferie på Gran Canaria eller Costa del Sol. Og her under vores nordlige himmelstrøg er det som bekendt også begrænset med solskinstimer det meste af året. På trods af dette er der ingen grund til at fortvivle! Hos Natursmuk har vi samlet en selektion af effektfulde tanning-produkter. Med dem kan du “snyde” dig til en smuk kulør, som holder året rundt.

Vi har valgt netop Tan Deluxe på baggrund af deres meget høje kvalitetsniveau, hvor alt på forunderlig vis går op i en højere enhed: Produkterne er varierede, så der er noget for enhver type af behov. Du kan vælge imellem alt fra dråber over lotions og til mousser. Og: de virker! Desuden kommer Tan Luxe’s produkter altid i lækre flasker og tuber lavet i et smukt og tidløst design. Alle mærkets designs er holdt i sort, metal og glasklar, og de vil på den måde klæde enhver toilethylde eller -taske. Og sidst, men ikke mindst, så får du alle disse varer til en fornuftige pris, der skulle være til at er til at betale for de fleste. Alle produkter ligger på et prisleje imellem 280 og 430 kroner – det skulle være et niveau, hvor de fleste kan være med.

Vores udvalg af Tan Lux-produkter tæller en selektion af særligt udvalgte mousser, cremer og olier som alle er fugtende og har en intenst selvbrunende effekt. Vi har herunder sammensat en grundig guide til dig, der er interesseret i Tan Luxe-produkterne. Her får du et indblik og et overblik over de mange gode tilbud. Læs med og se, hvilke forskellige varer der tilbydes, og hvad de hver især har af fordele.

Magiske dråber

Har du allerede en hudlotion, serum eller måske en ansigtsolie, som du er rigtig glad for, kan du med fordel kigge ind i vores udvalg af lækre dråber. Dråberne kan blandes sammen med det produkt, du allerede har på din toilethylde.. Vi anbefaler Illuminating self-tan drops, som fåes i to forskellige grader, så du kan vælge lige præcis den model, der passer til dine ønsker. Er du til en let effekt, er light/medium-modellen den rette for dig. Er du til en mere intensiv bruningseffekt, bør du kigge ind i den kraftigere model, der hedder medium/dark. Se mere om de forskellige versioner på nedenstående links.

På ingredienslisten for begge modeller er blandt andet hindbærfrøolie, E-vitamin og selvfølgelige aloe vera – alle er udglattende ingredienser, som bidrager til et jævnt og meget naturligt resultat, hvor du undgår de kendte og frygtede selvbruner-linier. Læs mere om de to typer af dråber se, hvilken model, der matcher bedst med dine personlige behov.
Tan Luxe – The Face Light/Medium
Tan Luxe – The Face Medium/Dark

Effektfulde mousser

For dig, der er til den mousserende form for selvbruner, eller for dig, der måske bare gerne vil prøve et alternativ til de mere klassiske produkter, vil dette produkt fra Tan Luxe være et helt sikkert hit. Hydra Mousse giver din hud masser af både glød og fugt, samtidig med at den også absorberer lynhurtigt. På den måde er både effektfuld og rigtig nemt anvendelig. Hydra moussen virker allerede inden for fire til seks timer og har på sin ingrediensliste gode ting som eksempelvis B5, C-vitamin, E- vitamin og hindbærfrøolie. Et tip: Moussen virker ekstra godt, hvis du sørger for at eksfolierer din hud et døgn inden anvendelse.
Læs mere om Hydra Mousse fra Tan Deluxe til 390 kroner.

Body butter

Body butters er de flestes favorit når det kommer til hudpleje. Den bløde, cremede konsistens er uimodståelig, og på en varm dag eller efter et hot bad, er den butterens kølende effekt intet mindre end eminent. Er du også til body butters så anbefaler vi at du tager et kig på den oplagte favorit The Butter fra Tan Lux. Dette produkt, som har en helt særlig blanding af hindbærfrøolie, havreolie, kokosoie, shea butter og E-vitamin gør din hud perfekt glat, fugtig og super lækker. Selvbrunereffekten vil kunne ses allerede inden for fire til seks timer, og produktet er desuden helt frit for både parabener og sulfater. Produktet koster kun 300, og du kan læse mere om det her.

Lotion-olier

Til de allermest kræsne forbrugere anbefaler vi dette produkt. The Gradual fra Tan Lux er kendt for at give en helt perfekt naturlig glød, som udvikler sig med lynets hast (allerede efter en time, tro det eller ej!). Produktet fåes tilmed til den yderst favorable pris af kun 280 kroner. Et tilbud der er svært at sige nej til.
Læs mere om The Gradual her.

God fornøjelse

Er du nået så langt som hértil i beskrivelsen, ved du nu en hel del mere om den verden af fantastiske selvbruningsprodukter, som Tan Lux indeholder. Uanset om du er til lotion, body butter, skum eller olier, så er der her garanti for en smuk solbrun hud med de produkter, du nu kender til. Så er der bare tilbage at vælge det eller dem, der passer allerbedst til lige præcis dit behov. Rigtig god fornøjelse!