Viser alle 15 resultater

DKK 330,00
DKK 450,00
DKK 280,00
DKK 330,00
-30%
DKK 231,00
-30%
DKK 231,00
DKK 399,00
DKK 280,00
DKK 430,00
DKK 430,00

Tan Luxe: Produkter til en smuk glød og farve

Nu har du mulighed for at have en flot sommerglød hele året rundt. Med hudplejeprodukter fra TAN-LUXE har du sikret dig et af markedets skønneste cremer og olier til din hud, når du vil have en smuk og sommerfrisk glød. TAN-LUXE har udviklet en produktserie, du kan anvende til både ansigt og krop. Denne serie er baseret på 90-95 % organiske ingredienser, der er helt fri for både parfume, parabener, sulfat og mineralske olier.

Deres lækre selvbrunere er udviklet på naturlige produkter, så du tilfører din hud den optimale pleje og beskyttelse hele dagen. TAN-LUXE selv-tanning serie er udviklet til, at du kan tilføje en dråbe i dag- og natcreme – på den måde kan en skøn glød blive en naturlig del af din daglige hudpleje. Her vil du typisk opleve, at der er en lang holdbarhed helt op til 2 uger.

Self-tanning serien er uden tilsatte farvestoffer, så det ikke smitter af på tøj, håndklæder og andet.

TAN-LUXE intens og naturlig selvbruner med sund glød

TAN-LUXE er det ideelle valg for dig, som ønsker en sommerglød, uden at skulle gå i solarie eller blive brunere i solens varme stråler. Det er også sundhedsmæssigt at foretrække med disse hudplejeprodukter for at undgå pigmentfejl, forbrændinger og andre skader, som vil fremprovokeres ved solens UV-stråler.

Produkter fra TAN-LUXE henvender sig til både mænd og kvinder i alle aldre. Der er udelukkende fokus på at opbygge en flot og jævn glød, som hverken efterlader striber eller pletter i huden. TAN-LUXE er for dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i din hudpleje, når du vil bevare en naturlig glød i huden.

De har udviklet en særlig anti-age serie for kvinder, som er baseret på hindbærfrøolie og glycoptider, E-vitamin og aloe vera, så din hud får de bedste ingredienser til at styrke hudens elasticitet.
Alle selvbrunere fra TAN-LUXE er udviklet i forskellige farvenuancer, så du kan finde det naturlige match til din hudfarve.

Tan Luxe – en verden af naturlig glød

Mmm, solbrun hud! Vi ved det alle – når det kommer til skønhed, så er der simpelthen næsten intet, der kan slå en smuk og naturlig glød. Sund, solbrun hud er utvivlsomt et hit, når du skal se lækker ud. Desværre er det jo bare ikke lige altid, at man kan afsætte tid og penge til en dejlig solferie på Gran Canaria eller Costa del Sol. Og her under vores nordlige himmelstrøg er det som bekendt også begrænset med solskinstimer det meste af året. På trods af dette er der ingen grund til at fortvivle! Hos Natursmuk har vi samlet en selektion af effektfulde tanning-produkter. Med dem kan du “snyde” dig til en smuk kulør, som holder året rundt.

Vi har valgt netop Tan Deluxe på baggrund af deres meget høje kvalitetsniveau, hvor alt på forunderlig vis går op i en højere enhed: Produkterne er varierede, så der er noget for enhver type af behov. Du kan vælge imellem alt fra dråber over lotions og til mousser. Og: de virker! Desuden kommer Tan Luxe’s produkter altid i lækre flasker og tuber lavet i et smukt og tidløst design. Alle mærkets designs er holdt i sort, metal og glasklar, og de vil på den måde klæde enhver toilethylde eller -taske. Og sidst, men ikke mindst, så får du alle disse varer til en fornuftige pris, der skulle være til at er til at betale for de fleste. Alle produkter ligger på et prisleje imellem 280 og 430 kroner – det skulle være et niveau, hvor de fleste kan være med.

Vores udvalg af Tan Lux-produkter tæller en selektion af særligt udvalgte mousser, cremer og olier som alle er fugtende og har en intenst selvbrunende effekt. Vi har herunder sammensat en grundig guide til dig, der er interesseret i Tan Luxe-produkterne. Her får du et indblik og et overblik over de mange gode tilbud. Læs med og se, hvilke forskellige varer der tilbydes, og hvad de hver især har af fordele.

Magiske dråber

Har du allerede en hudlotion, serum eller måske en ansigtsolie, som du er rigtig glad for, kan du med fordel kigge ind i vores udvalg af lækre dråber. Dråberne kan blandes sammen med det produkt, du allerede har på din toilethylde.. Vi anbefaler Illuminating self-tan drops, som fåes i to forskellige grader, så du kan vælge lige præcis den model, der passer til dine ønsker. Er du til en let effekt, er light/medium-modellen den rette for dig. Er du til en mere intensiv bruningseffekt, bør du kigge ind i den kraftigere model, der hedder medium/dark. Se mere om de forskellige versioner på nedenstående links.

På ingredienslisten for begge modeller er blandt andet hindbærfrøolie, E-vitamin og selvfølgelige aloe vera – alle er udglattende ingredienser, som bidrager til et jævnt og meget naturligt resultat, hvor du undgår de kendte og frygtede selvbruner-linier. Læs mere om de to typer af dråber se, hvilken model, der matcher bedst med dine personlige behov.
Tan Luxe – The Face Light/Medium
Tan Luxe – The Face Medium/Dark

Effektfulde mousser

For dig, der er til den mousserende form for selvbruner, eller for dig, der måske bare gerne vil prøve et alternativ til de mere klassiske produkter, vil dette produkt fra Tan Luxe være et helt sikkert hit. Hydra Mousse giver din hud masser af både glød og fugt, samtidig med at den også absorberer lynhurtigt. På den måde er både effektfuld og rigtig nemt anvendelig. Hydra moussen virker allerede inden for fire til seks timer og har på sin ingrediensliste gode ting som eksempelvis B5, C-vitamin, E- vitamin og hindbærfrøolie. Et tip: Moussen virker ekstra godt, hvis du sørger for at eksfolierer din hud et døgn inden anvendelse.
Læs mere om Hydra Mousse fra Tan Deluxe til 390 kroner.

Lotion-olier

Til de allermest kræsne forbrugere anbefaler vi dette produkt. The Gradual fra Tan Lux er kendt for at give en helt perfekt naturlig glød, som udvikler sig med lynets hast (allerede efter en time, tro det eller ej!). Produktet fåes tilmed til den yderst favorable pris af kun 280 kroner. Et tilbud der er svært at sige nej til.
Læs mere om The Gradual her.

God fornøjelse

Er du nået så langt som hértil i beskrivelsen, ved du nu en hel del mere om den verden af fantastiske selvbruningsprodukter, som Tan Lux indeholder. Uanset om du er til lotion, body butter, skum eller olier, så er der her garanti for en smuk solbrun hud med de produkter, du nu kender til. Så er der bare tilbage at vælge det eller dem, der passer allerbedst til lige præcis dit behov. Rigtig god fornøjelse!