Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Soleil Toujours

Hvis du gerne vil bevare en hud, der både er ungdommelig, smuk og sund, så er det essentielt at bruge solcreme - det ved Soleil Toujours om nogen. Soleil Toujours er brandet, der kombinerer effektiv solbeskyttelse med eksklusiv hudpleje til alle hudtyper

Soleil Toujours - mere end bare solbeskyttelse

Soleil Toujours har udviklet solbeskyttelse, som adskiller sig fra den traditionelle solbeskyttelse, der ofte kan have en hvid, fedtet og cremet konsistens.

De har i stedet skabt en række af produkter, som er kendetegnet ved at være lette, rene og mere behagelige at have på.

Derudover bidrager deres produkter til, at din hud beskyttes på forskellige niveauer, der er brugt naturlige ingredienser, og der er stor omtanke for, hvordan produkterne påvirker miljøet. 

Solbeskyttelse på forskellige niveauer

Produkterne fra Soleil Toujours er både med til at beskytte mod solens UV-stråler, som har meget at sige for hudens aldring. Produkterne er desuden rige på antioxidanter, som beskytter mod den naturlige nedbrydning, der sker af huden.

Og så er produkterne spækket med anti-aging ingredienser, som hjælper med at reducere fine linjer og øge hudens kollagenproduktion. 

Solbeskyttelse med rene og naturlige ingredienser

For at passe bedst muligt på din krop, har Soleil Toujours udviklet formler baseret på bionedbrydelige, rene og økologiske ingredienser.

Deres solbeskyttelse er derfor også fri for parabener, silikonestoffer, sulfater, ftalater og syntetiske farvestoffer m.m. Det betyder, at du kan pleje og nære din hud, samtidig med at du passer godt på den. 

Solbeskyttelse der værner om miljøet

Når du bruger produkter fra Soleil Toujours, er der også taget højde for, hvordan alt fra ingredienserne og emballagen påvirker omgivelserne.

Produkterne hos Soleil Toujours er f.eks. udviklet, så de ikke er skadelige for koralrevene. Derudover er emballagen bæredygtig, så den samtidig kan genanvendes. 

Solbeskyttelse til forskellige behov

Hvad end du er på jagt efter solbeskyttelse, der passer til en aktiv livsstil, kosmetik med solfilter eller måske lækre og nærende after-sun produkter, så er det noget, der findes i sortimentet hos Soleil Toujours.

Historien bag Soleil Toujours

Soleil Toujours blev skabt, da indehaveren Valerie McMurray blev opmærksom på, hvordan solcreme ofte var spækket med en række skadelige ingredienser.

Hun stod derfor over for valget mellem at acceptere denne præmis eller at stille sig tilfreds med solcreme, der gav hvide plamager på huden.

Hun valgte ingen af delene og satte sig for, at hun selv ville skabe noget bedre end det, der var på markedet. Dette blev starten på Soleil Toujours og at du i dag kan dyrke solen endnu mere trygt. 

Find Soleil Toujours hos Natursmuk 

I udvalget hos Natursmuk finder du forskellige lækre produkter fra Soleil Toujours, som du med fordel kan bruge i din daglige hudplejerutine. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du vil vide mere om de enkelte produkter, eller du er i tvivl om, hvilket du skal gå med. 

Uanset hvilken produkt du får i hænderne fra Soleil Toujours, så kan du se frem til eksklusive produkter af høj kvalitet.