Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

S5: Økologisk hudpleje med naturlige ingredienser

S5 er for dig, som ønsker hudpleje, der er intelligent og økologisk. Det er et mærke, hvor der er kræset om at skabe hudpleje, som arbejder med hudens naturlige processer.

S5 produkter er udviklet både til dig, som er kræsen og ønsker at pleje din hud med det bedste af det bedste. Men det er samtidig også hudpleje, der egner sig godt til den moderne hverdag, hvor der kan være travlt og stressfyldt.

Det er nemlig ikke altid lige nemt at kunne prioritere eller sætte tid af til at forkæle sin hud, krop og sind. Ved at bruge S5 plejeprodukter til din hud, har du taget et skridt nærmere et sundere liv i den moderne verden.
Det er samtidig en investering i et dansk brand, der tror på at økologi, natur og bæredygtighed er vejen frem.

Hold huden sund og frisk med S5

Hos S5 tror man på, at den måde vi har levet på tidligere, og den måde vi lever på i dag, er anderledes. I dagens Danmark påvirker fremmede kemikalier, strålinger, kronisk stress, mindre søvn og dårlig ernæring os mere end nogensinde før. Det er noget, vi vil kunne mærke på vores krop, sind og ikke mindst på vores hud. Det kan have den konsekvens, at der opstår en tidlig ældning.

Ved at investere i S5 plejeprodukter, plejer du ikke kun din hud, men holder den sund, frisk og klar til at møde de udfordringer, du måtte møder i din travle hverdag. S5 har målrettet arbejdet med at udvikle plejeprodukter med henblik på at løse de hudproblemer, der kan være forårsaget af stress og jag. Der er tale om f.eks. tør hud, pigmentering, fine linjer og rynker, sensitiv- og uren hud.

Gør derfor dig selv og din hud en tjeneste ved at vælge S5 plejeprodukter, der kun er produceret på naturlige ingredienser. Det er særligt en fordel for dig, som har en sensitiv eller sart hud.