Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Revitalash

Drømmer du om smukke vipper med mere fylde og styrke? Eller vil du gerne have mere markerede og fyldige bryn? Så har Revitalash udviklet en række produkter, du vil elske.

Hos Natursmuk finder du flere af de prisvindende produkter, heriblandt deres enestående vippeserum og deres behandling til øjenbryn.

Opnå synlige resultater med Revitalash

Få længere vipper efter 4-8 uger

Revitalash har skabt en prisvindende formular, som giver dig synligt længere vipper. Du behøver derfor længere ikke drømme dig til de flotte Bambi-vipper.

Ved at bruge vippeserum fra Revitalash en gang dagligt kan du i løbet af 4 til 8 uger opnå både fyldigere og sundere øjenvipper, som samtidig fordeler sig pænere.

Det populære vippeserum er baseret på en formel af liptider, peptider, grøn te-ekstrakt og biotin, som tilfører fugt til dine vipper, styrker vipperne så de ikke knækker så let samtidig med, at vippernes vækst stimuleres.

Få fyldigere bryn med Revitalash

Revitalash kan også komme dig til undsætning, som gerne vil have intensiveret dine øjenbryn. Måske vil du gerne undgå at tegne dem op hver dag, eller måske leder du efter et uundværligt produkt til at stimulere brynenes vækst, fordi du i en periode har overplukket dem.

Serummet til dine bryn består af håndplukkede ingredienser, som efterlader dine bryn tættere og med mere fylde.

Testet af dermatologer og øjenlæger

Produkterne du finder fra Revitalash er både testet og godkendt af dermatologer og øjenlæger. Derudover indeholder de hverken parabener, phtalater, gluten eller BHT og produkterne er veganske og cruelty-free. Du får derfor effektive, men skånsomme, produkter der er allergivenlige.

Derudover er effekten ved at bruge produkter fra Revitalash klinisk bevist. Du kan derfor se frem til at bruge et produkt, som giver den effekt, du ønsker.

Historien bag Revitalash

Det var helt særlige omstændigheder, der blev startskuddet på Revitalash. Øjenlægen og stifteren, Dr. Brinkenhoff, fik nemlig idéen til firmaet, da hans kone i forbindelse med et kræftforløb mistede hendes øjenvipper.

Han satte sig for at udvikle et vippeserum, som kunne få hendes vipper hurtigere tilbage, da hun havde udtrykt, hvor meget det havde påvirket hendes selvtillid.

Dr. Brinkenhoff lykkedes i den grad med at skabe en formular, som kunne få både vipper og bryn til at vokse, og produkter fra Revitalash er i dag populære verden over.

I dag tilbyder Revitalash en bred vifte af produkter, som du kan nyde godt af, når du vil give dine bryn og vipper ekstra opmærksomhed.

Udover serum har de alt fra brow gels, brow pencils, produkter til håret og meget mere. Og du kan uden tvivl finde en ny favorit til din daglige skønhedsrutine.

Køb Revitalash produkter ved Natursmuk

Hos Natursmuk finder du selvfølgelig et bredt udvalg af diverse produkter fra Revitalash.

Skulle du have den mindste tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, eller hvordan du bruger det, så tag endelig fat i os. Vi kan altid tilbyde dig rådgivning og hjælp, så du får lige det produkt, du har ledt efter.