Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Evolve Organic Beauty: Organisk hudpleje

Laura Rudoe er grundlæggeren bag det engelske brand Evolve Organic Beauty i dag. Hun er den ultimative produktudvikler, der formår at sammensætte økologiske og naturlige ingredienser, så du får hudplejeprodukter, der passer på din hud. Her er der ingen genveje eller smutveje til en sund og ren hud, da alt er nøje udvalgt for at give den ultimative oplevelse af hudpleje.

Alle deres produkter er samtidig håndlavede. Det betyder også, at du som forbruger kan forvente at få en frisk oplevelse, når du åbner emballagen på din creme eller olie.

For Laura var det på tide at ryste posen og videreudvikle på skønhedsbranchen. Hun mener og tror på, at de bedste råvarer for huden findes i både den engelske natur og i rundt i hele verden. Kunsten er bare at finde den perfekte kombination af naturlige ingredienser, der supplerer med vitaminer og mineraler for den specifikke hudtype. På denne måde vil man som forbruger opleve den bedste effekt, da det er målrettet og tilpasset med mængden af fugt og ingredienser, der beskytter og plejer din hudtype. Denne kunst mestrer Laura.

Evolve er til dig der ønsker naturlig og økologisk hudpleje

Evolve Organic Beauty er for dig, som ønsker at støtte naturlig og økologisk hudpleje af høj kvalitet. Det er et brand, der bygger på en omsorg og passion, for at du ender med gode produkter. Det er en stor del af Evolve Organic Beautys DNA at bekymre sig for omverden, hvorfor de slår et slag for bæredygtighed. Det viser de i den grad ved at anvende genbrugspapir og en enkel emballage til deres produkter. Flaskerne på deres cremer er blandt fremstillet med 75 % genbrugsplast.

Alle ingredienser er 100 % veganske og bliver ikke testet på dyr.
Alle ingredienser bliver handlet lokalt i Engelsk fra bæredygtige og fair-trade leverandører. Det betyder, at du vil opleve naturlige ingredienser og mest mulig økologi i produkterne. Det er noget, der tydeligt fremgår på ingredienslisten bag på produkterne.

Evolve Organic Beauty er et brand, der ønsker at skabe fuld gennemsigtighed og transparens i deres produkter. Det betyder, at du som forbruger kan forvente at få sandheden og det fulde overblik over, hvad hvert enkelt produkt indeholder. Det betyder også, at du kan forvente at få et meget klart og sigende billede af, hvad du putter på din hud, og hvad det kan gøre for din hud.

Fordelen ved naturlige ingredienser

Ved at anvende naturlige ingredienser uden parfume og parabener, betyder det ikke, at det ikke kan være lækkert og sjovt. Naturlige ingredienser der er plantebaseret kan give mange vidunderlige dufte fra sig. De teksturer og ekstrakter du kan trække fra den engelske natur indeholder både de vitaminer, mineraler, energi og dufte, som din hud vil elske og have godt af. Det er et brand, der tror på, at den engelske natur kan bidrage med de bedste hudplejeprodukter for din hud. Det er de ikke alene om at tro på, da de gennem årene har vundet flere priser for deres hudplejeprodukter.

Evolve Organic Beauty udvikler hudplejeprodukter til enhver hudtype. Det er vigtigt, at alle kan være med og få glæde af den bedste hudpleje for sin hud. Det betyder, at du kan finde en fugtighedscreme eller olie for enhver hudtype. Ved at vælge at pleje din hud med hudplejeprodukter fra Evolve Organic Beauty, kan du vinke pænt farvel til stram, kløende og irritabel hud. Du kan i stedet byde varmt velkommen til en beroliget, afkølet og sund hud.

Uanset din alder, køn eller tilstand på din hud, er produkterne udviklet til at forkæle din hud på en smart og yndefuld måde. Du kan dermed være med, uanset om din hud er ung eller moden. Evolve Organic Beauty tror de på, at naturlig hudpleje med omtanke for økologi og bæredygtighed er vejen til en smuk glød, der skinner igennem i alle aldre.