Viser alle 2 resultater

kr. 250,00
kr. 250,00

Coohé

I udvalget af hudplejeprodukter fra Coohé er rene ingredienser og naturens egne materialer omdrejningspunktet. Selv den mest følsomme hud vil derfor tage godt imod hudpleje fra Coohé.

I Coohés produktserie har de haft ekstra fokus på at udvikle produkter, som giver synlige resultater og forbedrer hudens ungdommelighed. De er særligt kendte for deres ansigtsmasker og gua sha-redskaber, som begge kan gøre underværker for din hud. Oplev selv på egen krop, hvilken forskel Coohé produkter kan have i din daglige hudplejerutine

Populære produkter fra Coohé

Coohé er særlig kendt for to forskellige produkter. Det ene er deres serie af ansigtsmasker, og det andet er deres gua sha-redskaber. Med en af deres ansigtsmasker vil du opleve, hvordan hudens porrer renses, pH-niveauet afbalanceres, huden opstrammes og at tør hud kan beroliges.

Med gua sha-redskaberne sætter du ekstra gang i blodcirkulationen i ansigtet. Det har både skønne effekter for dig, som vil mindske fine linjer, rynker og urenheder og så efterlades din hud med en smuk glød.

Det skyldes især, at massage med gua sha-redskaber er med til at øge hudens produktion af kollagen i takt med, at der kommer en øget blodgennemstrømning. Din hud vil takke for at bruge gua sha-redskaberne, og du vil opleve huden som mere levende, fast og ensartet – og hvem ønsker ikke det? 

Hvad end du ønsker at prøve en ansigtsmaske eller et gua sha-redskab, så får du produkter af høj kvalitet, som giver et pusterum fra hverdagens stress og som giver ekstra ro til selvforkælelse. 

Ren, mild og effektiv hudpleje 

Uanset hvilket produkt du får i hænderne fra Coohé, så indeholder det hverken animalske biprodukter, kunstige farvestoffer eller andre ingredienser, som kan genere din hud. Alle ingredienser er derimod håndplukket rundt omkring i verden, så de tilsammen kan give din hud den bedst mulige pleje.

På trods af at der kun anvendes naturlige produkter, så går Coohé ikke på kompromis med synlige resultater. Du vil derfor også opleve, hvordan du får yderst effektiv hudpleje, som din hud vil tage godt imod. 

Coohé tester ikke nogen af deres produkter på dyr, og de indgår heller ikke samarbejder med leverandører som gør. 

Historien bag Coohé

Coohé er et mærke, stiftet af Ai Fang Hansen, som allerede i sin barndom i Kina lærte om mulighederne med naturlige urter i hudpleje. Den viden hun fik med sig herfra, er blevet nogle er byggestenene for de produkter, du i dag finder hos Coohé. Men lad os først kigge nærmere på, hvad der blev startskuddet til, at Ai Fang Hansen startede sit eget firma. 

Da Ai Fang Hansen kom til Danmark, var hun længe på jagt efter en ansigtsmaske med naturlige ingredienser. Det kolde danske klima havde nemlig allerede givet udfordringer med hendes hud. Hun lykkedes dog ikke med at finde et produkt, hun var tilfreds med og gav sig i kast med at lave sit eget. Med hendes viden omkring de naturplejeprodukter, der findes i naturen, udviklede hun blandt andet de ansigtsmasker, du i dag finder i sortimentet hos Coohé.